Borys 'Utajony Huragan'

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Re: Borys 'Utajony Huragan'

Postprzez Mocca » 2011-06-09, 18:44

Cześć Borys, jestem pod baardzo dużym wrażeniem, że z Ciebie taki pływak?! <juhu> <juhu> <juhu>
Buziole od Mocci i Nelsona, poniżej ich fotki. Obydwoje mają skończone 5 miesięcy, to chyba jesteście w podobnym wieku?
obrazek
Obrazek został zmniejszony. to jest Nelson
obrazek
Obrazek został zmniejszony. a to Mocca
Mocca

Ostrzeżeń: 0

Postprzez Elmo » 2011-07-05, 23:05

Puk Puk :mrgreen:
Czy ktoś jeszcze zagląda do Boryskowej galeryjki?
Tak bardzo podoba mi się ten psiak, że o historyjkach już nie wspomnę, a tu żadnych foteczek? <bezrady2>
Nie wiem jak inni, ale ja bardzo ładnie proszę o odświeżenie galeryji <prosi> :mrgreen: <prosi>
Elmo

psy: Etap i... :]
Hodowla: Majowy Skarbiec

Borys 'Utajony Huragan'

Postprzez Borys 'Huragan' » 2011-07-08, 13:41

<buzki> Hau Hau Wszystkim!
Dawno mnie tu nie było. Mam się dobrze, jestem zdrowy, coraz większy i zaczynam przypominać niedźwiadka <brawo>
Czemu mnie nie było, bo ... jak mówi Robert, ciężko było się zebrać. Naprawdę dużo się u nas działo.
Zacznę od początku, ale najpierw kilka zaległych fotek. Zaległych bo zrobionych 5 tygodni temu.
obrazek
Obrazek został zmniejszony.
To ja z Robertem i jeszcze tu.
obrazek
Wtedy to mnie jeszcze Emilka potrafiła podnieść, teraz to tylko Robert <cwaniak>
A tu wieczorno-spacerowe zdjęcie z Emilką
obrazek
i jeszcze solo
obrazek
obrazek
A potem przyszedł czerwiec i na początku pojechaliśmy do Poznania na Maltę na mistrzostwa Polski w wioślarstwie
obrazek
Było strasznie gorąco, więc co jakiś czas zaciągałem Emilkę do wody
obrazek
Roberta też mi się udało zaciągnąć, ale tylko raz. Szczęśliwy nie był, bo miał potem mokre buty. A ja co - byłem cały mokry i byłem szczęśliwy
obrazek
Spaliśmy w Novotelu obok Malty, mój nocleg kosztował 30 złotych. I raz nawet udało mi się wyrwać z pokoju, ale mieli miny w restauracji <hura> , no i Pani Kierowniczka w biurze. Szybko mnie złapali <bezrady2> i znowu siedziałem w pokoju
obrazek
Robert w Poznaniu startował na czwórce i dwójce. W czwórce był drugi, a na dwójce czwarty i był bardzo niezadowolony
obrazek
obrazek
No to był Poznań, potem Robert pojechał do Kruszwicy, a ja zostałem z Emilką w Gdańsku.obrazek
a jeszcze później był ślub i wesele <brawo> Emilki i Roberta. Po ślubie przyjechali po mnie do domu i razem pojechaliśmy do Chmielna na wesele
obrazek
Siedziałem w pokoju i obserwowałem jak się bawili trochę z balkonu, trochę z okna.
obrazek
Co jakiś czas przychodzili i sprawdzali mnie czy jestem grzeczny. Byłem bardzo grzeczny tak jak w hotelu w Poznaniu - ani jednego siku w pokoju!
Ładnie wyglądali szczególnie Emilka, wszyscy chcieli z nią tańczyć! Nawet Robert!
obrazek
obrazek
A rano obudziłem Emilkę, Roberta nie bo on wstał pierwszy i poszliśmy sprawdzić co słychać nad jeziorem
obrazek
Na poprawinach byłem Najważniejszym Gościem!
obrazek
Była super pogoda!
obrazek
Najbardziej polubiłem Jaśka, syna gospodarzy, pupilka wszystkich gości. Fajny z niego chłopak!
obrazek
Dwudniowa impreza było ciężko
obrazek
No i wróciliśmy do Gdańska.
W noc świętojańską pojechaliśmy na plażę do Gdyni Orłowa. No było zaje... fajnie <okok> <hura> <rotfl>
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Dostałem szału, tyle piasku, można kopać do woli, tyle wody, przestrzeni (szkoda tylko że na 5 metrowej uwięzi :sciana: ) Ale i tak było fajnie
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Po kopaniu dołów i kąpieli obowiązkowa panierka ]:->
obrazek
Rozrabiałem aż miło, trochę mi było potem głupio, ale co tam taka noc jest jedna w roku <juhu>
obrazek
Teraz muszę pochwalić Emilkę - została magistrem inżynierem na Politechnice Gdańskiej na Wydziale Budownictwa! Dostała czwórkę z wielkim plusem. Jesteśmy z Robertem z niej bardzo dumni!!! Świętowaliśmy ze znajomymi, no gdzie? Na plaży rzecz jasna, tym razem w Gdańsku Brzeźnie
obrazek
obrazek
Czas ucieka, tyle mógłbym opowiadać, ale nie mam czasu, bo musimy się z Robertem spakować. Jedziemy na obóz do Borska! Tylko 10 dni, no i sami, bo Emilka zostaje w Gdańsku. Jest Ratownikiem na plaży w Brzeźnie. Będę tęsknił. Na koniec trochę ostatnich fotek.
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Teraz małe wyjaśnienie. Musiałem się zabunkrować, bo wytarzałem się w zgniłych liściach i wygladało to jakbym był cały w gów... no właśnie. Robert mnie pogonił, aż miło. Był zły i to bardzo :[ . Ale fajne foty zrobił to mu przeszło
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
No i kilka już naprawdę ostatnich zdjęć
obrazek
To ja na przystani azsu
obrazek
obrazek

obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
i w domu w Moim Fotelu z Moją Piłką.
Do zobaczenia za dwa tygodnie. Obiecuję! <papa>
Borys 'Huragan'

psy: Borys 'Utajony Huragan' z Majowych Skarbów

Postprzez Barbapapa » 2011-07-08, 13:48

Pięknie i najserdeczniejsze gratulacje.
Barbapapa

psy: Wobler(DSPP,Dublin(7/11/14);Znak Zodiaku(*14/8/10)
Hodowla: Barbapapa-psy

Postprzez meggy » 2011-07-08, 14:17

Ptrójne gratulacje <winko>
Ale sie u Was działo :)
Borysku wyglądasz cudnie :-D , czas musi Wam mijać w zastraszającym tępie :lol:
Małemu zrobiłabym mały lifting ;-) hi,hi
Całuje mocno babcia :]
Ps. polecam Martę http://lusion-police.weebly.com/kontakt.html
Ostatnio edytowano 2011-07-08, 14:24 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
meggy

Hodowla: FCI " Majowy Skarbiec "

Postprzez Elmo » 2011-07-08, 14:17

W końcu zdjęcia Huraganika :radocha2: Aż miło popatrzeć <tak>
Serdeczne gratulacje <brawo> <brawo> <brawo>
Strach pomyśleć, kiedy to tak zleciało :shock:
Niedługo mój Borys też będzie taki Wielki Pan Pies... ech... :roll:
Elmo

Postprzez katty » 2011-07-08, 15:01

Dawno was na forum nie było ,ale ja się wcale nie dziwuję , bo tyle się u was działo.
Gratuluje ślubu :-D
Borys jest widać świetnym bernusiem ,a na poprawinach widać dobrze się bawił :-D
katty

psy: Katty (BPP)

Postprzez Justynka » 2011-07-08, 23:32

Ale u Was się dzieje :-D Gratulacje!
Borys pięknie rośnie ;-)
Justynka

psy: Pako

Postprzez Apcik » 2011-07-11, 00:08

tyle się u Was dzieje, skąd Ty Borysku bierzesz na to wszystko energie :?:
a foty pierwsza klasa :okok:
Apcik
Moderator Działu

psy: Cezary

Postprzez nukari » 2011-07-11, 07:43

Cudne fotki no i gratulacje dla wszystkich :okok:
nukari

Postprzez Agama » 2011-07-11, 09:53

Pięknie wyrosłeś Borysku i robi się z Ciebie Wielki PAN PIES
Gratulacje dla Twoich ludzików
Agama

psy: Philadelphia, Alhambra, Fiona, Kayah i Nemezis
Hodowla: Z CICHEJ GÓRKI

Postprzez kerovynn » 2011-07-11, 10:13

Nooo jak nikogo nie było to nie było, a jak już się pojawili to taki fotoreportaż, że po kawie już dawno fusy wyschły ;-) ;-) ;-)
Ogólne gratulacje za wszelkie osiągnięcia <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo>
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Postprzez Poker » 2011-07-11, 15:58

Gratulacje
dla Emilki za sukcesy naukowe
dla Roberta za sukcesy sportowe
dla obojga na Nowej Drodze Życia <winko>
dla Borysa za dobre zachowanie

całej Trócy szczęścia <piwo>
Poker

psy: Poker (*)Hugo(*)O MójTySmutku, Porto CzarująceOczy

Borys 'Utajony Huragan'

Postprzez Borys 'Huragan' » 2011-08-05, 23:06

Witam!
Znowu mnie długo nie było <milczek> ale jestem i mam sie dobrze. Dziękuję, no to znaczy dziękujemy bardzo wszystkim za życzenia <okok> Tak ostatnio przeglądaliśmy forum i widzimy, że sporo się zmieniło. Mama przeprowadziła się z Babcią Małgosią do nowego domku. Gratulujemy. Mam nadzieję, że kiedyś odwiedzę Majowe Skarby. Moi kuzyni Ekspert i Borys Junior - czytałem i widziałem, że sobie nieźle radzą z wychowywaniem swoich człowieków. Wielkie Brawo <brawo> <brawo> <brawo> Tak trzymać.
W lipcu pojechalismy z Robertem do Borska na obóz wioślarski. Tam Robert nie był zawodnikiem ale już Trenerem, a ja mu pomagałem pilnować zawodników w domkach, żeby się nie rozchodzili.
obrazek

obrazek
Pilnowałem domku i chłopaków, ale na kilkumetrowej "wolności" <blee> To niby dla mojego bezpieczeństwa <uoee> Robert bał się, że pójdę na samowolkę po ośrodku i zrobię aferę. JA i AFERA ]:-> ]:-> nieeeemozliwe. Przecież wszyscy mnie tam po kilku dniach znali. Powiem wam, że miejsce fajne. Pomijam widoki bo to Robert robi zdjęcia. Mnie się podobało, że ludzie siedzą przed domkami i jedzą, jedzą i nie wszystko zjadają. Robert szybko (zdecydowanie za szybko :sciana: ) zorientował się, że potrafię sobie zorganizować śniadanie, obiad i kolację. No i jeszcze jedno mieszkaliśmy w domku który stał najbliżej jeziora. Każda chwila wolności wcześniej, czy później kończyła się kąpielą na plaży.

obrazek
obrazek
obrazek
Jak było ciepło to Robert pozwalał mi popływać. Kilka razy nawet próbowałem zanurkować, ale jakoś mi nie wychodziło. Dużo lepiej szło mi z ochlapywaniem wszystkich dookoła. Ale miałem frajdę <cwaniak> Wybiegałem, wirówka, potem panierka w piasku i jeszcze raz wirówka. A potem znowu do wody <okok>
obrazek
No a tak wygląda szczęśliwy PAN PIES, tylko że na "wolności".
Robert pływał na motorówce, ganiał chłopaków...
obrazek
To Rafał i Artur. I Robert poprosił, żebym napisał, że to nie jest kajak tylko łódka wioślarska, to konkretnie dwójka bez sternika - ulubiona konkurencja Roberta. A tutaj dwa Tomki też na dwójce
obrazek
Są też inne łodki, np jedynka. To Antek, on był z chłopaków największy, ale podobno nawet muchy nie potrafi skrzywdzić.
obrazek
Inne łódki pokaże Wam przy innej okazji.
Żebyście nie myśleli, że ja tylko na "wolności" przy domku byłem. Nie nie nie. Za płotem był las i tylko dla mnie (no przeważnie). Ludzie są dziwni - wolą siedzieć i smażyć się na słońcu, albo jedzenie smażyć i też siedzieć - jak mają takie tereny do biegania. Sami zobaczcie.
obrazek
obrazek
Rozwiewam wątpliwości - nie uciekałem - wszystko, tzn. Roberta miałem pod kontrolą. Czasami się chował, ale i tak potrafiłem go zawsze znaleźć :]
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Suuuper no nie. Można było biegać, skradać się, motylki ganiać, robaczki podglądać ;P
obrazek
obrazek
Na razie kończę. Jutro postaram się dokończyć. Spadam bo już późno, a Robert mówi że wszystkie porządne psy już dawno śpią. Do jutra! <papa> Zobaczycie czy Robert spełnił obietnicę o moim pływaniu na motorówce <głupek> .
obrazek
Obrazek został zmniejszony. <papa>
Borys 'Huragan'

Postprzez Elmo » 2011-08-05, 23:34

Ale super :okok:
Mi się świetny egzemplarz na przyrodniego brata trafił <juhu> Jaki doświadczony, i jeszcze mięśniak <hura> Muszę się od Ciebie uczyć Borys ( :lol: <luzik> ), bo mi coś Julka głupieje- dłuuuga droga przede mną ]:-> ]:-> ]:->
Pozdrawiam Borys i dwunożna, uwielbiająca Twoją Galerię.
Elmo

Postprzez Dagata » 2011-08-05, 23:45

:-D Gratuluję, tyle nowości!!!!!!!!!!!!!!!
Borysku, ale z Ciebie duży, śliczny facet - piesku <haha>
Dagata

psy: Nemo, Noemi [*]

Postprzez jbeata » 2011-08-05, 23:45

Borys, no nareszcie się odezwałeś. Uprzejmie Ci donoszę,że Cię ominęła straszna zawierucha...już się bałam że Cię nigdy nie zobaczę.... <stres> <załamka> Ale nie ma tego złego....i na szczęście wszystko dobrze się skończyło :-) a wracając do Twoich wojaży,chłopie Ty masz życie... zwiedzasz świat,poznajesz mnóstwo ludzi i miejsc .Pańciostwo masz młode, pełne życia i pasji...wszyscy Cię uwielbiają <pies> co widzę to Ty piękniejszy jesteś...szczęśliwy z Ciebie PIES <okok>
<buzki>
jbeata

psy: Pola,Rose,Klara,Beauty,Phoebe,Rolex, Erotica (*)
Hodowla: Mocne Góralki

Postprzez Justynka » 2011-08-06, 12:53

Ale jesteś wielki Borysku <okok> fajne masz życie, ciągle jakieś nowe miejsca, ludzie, super <pies>
Justynka

psy: Pako

Borys 'Utajony Huragan'

Postprzez Borys 'Huragan' » 2011-08-07, 11:52

Czas dokończyć historię!
Nie wiem jak zacząć, bo Robert przypomniał mi, że ja taki grzeczny w lesie to nie byłem. Tak naprawdę to go raz na porannym rozruchu zagotowałem, i to jak :nonono: :evil: :ojoj: No.. nie będę owijał w bawełnę, bo to zresztą w czym się wytarzałem ciężko by było owinąć. Wystarczy jak powiem, że było duże, strasznie fajnie śmierdzące i nic już więcej nie powiem. Takiego wkurzonego to go dawno nie widziałem. Wtedy zawsze bierze telefon, dzwoni do Emilki i mówi, że TWÓJ PIES wytarzał się w g..... Wtedy lepiej trzymać się go z daleka. Kazał mi za karę wykąpać się w jeziorze i to kilka razy. Chłopacy w domku też nie byli zachwyceni. :-/ ale tego zbyt głośno nie mówili przy Robercie.
obrazek
Tak wyglądałem kilka kąpieli później
W ośrodku nie byłem jedynym psem. Ja chciałem bawić się zawsze, ale te inne psy to tak nie bardzo. Szybko je męczyłem, albo były eeech szkoda kłapać pyskiem. Przykład - Z trenerem Piotrem przyjechała rodzina i dwa psy, co ja mówię psy - baby, czyli suki. Strasznie wredne. Robert mówił że kobiety czasami trudno zrozumieć, więc z sukami też tak pewnie jest. To jest Baja - suczka dominator, podobno jak sika to zdarza się jej podnieść nogę! Naprawdę!
obrazek
Chciałem się zaprzyjaźnić, nawet robiłem to samo co ona i nic z tego - tylko burczała, że jej dziewczynki Zosię i Celinkę rozpuszczam.
obrazek
obrazek
Druga suczka to Lula. Tej to w ogóle nie rozumiałem, raz się fajnie ganialiśmy zaraz potem z zębami na mnie, ja jestem dżentelmen więc tylko pokazałem jej język. A co, niech ma!
obrazek
obrazek
Najfajniej jednak było w lesie, można było ganiać do woli. Chodziliśmy też po ośrodkach, ale w lesie było super. Sami zobaczcie <hura>
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
Kiedyś wieczorem na spacerze
obrazek
Robert powiedział, że pójdziemy dalej i mi coś pokaże. Trochę szliśmy, przez las, łąkę, potem brzegiem jeziora (ale nie pozwolił mi się wykąpać, mogłem się tylko napić).
obrazek
Aż doszliśmy do początku, albo jak kto woli końca jeziora Wdzydzkiego. Słońce zachodziło, fajnie to wyglądało. Robert powiedział mi, że tutaj - o właśnie w tym miejscu
obrazek
rok temu oświadczył się Emilce. Nie wiedziałem, że z niego taki romantyk. Niby taki twardziel, ale... trzeba będzie to kiedyś wykorzystać. Pewnie tęsknił, ja z resztą też. Nikt mnie tak nie przytula jak Emilka i pozwala na dużo więcej.
Robert powiedział, że jak jest takie dobre światło to musimy sobie zrobić wspólne zdjęcie. Zrobiliśmy kilka, Robert trzymał w jednym ręku aparat, a w drugim mnie. Pokażę Wam dwa, bo nie moge się zdecydować z którego profilu wyglądam lepiej <haha>
obrazek
obrazek
A potem weszliśmy ma górę, poszliśmy wzdłuż pola ze zbożem i jak znaleźliśmy się na łące - Robert powiedział, że mam teraz zadanie - mam zaprowadzić nas do domku. Nic mi nie pomagał, słowo nic a nic. Raz poszedłem przez krzaki a nie ścieżką, ale udało się <hura>. Robert był bardzo dumny. Wcześniej też miałem takie zadania, ale łatwiejsze. Wszystkim się potem chwalił jakiego ma mądrego psa <pies> A o tym g..... już chyba zapomniał. Po takim spacerze to tylko...
obrazek
Co do motorówki, pamiętacie jego obietnice?!
obrazek
Na obozie mówił, że jest za ciepło dla mnie, albo że tak długo nie wytrzymam (trening to około 1,5 godziny). Aż któregoś dnia ... pływalem z Robertem na motorówce. Obserwowaliśmy chłopaków
obrazek
Nikt nam nie zrobił zdjęć, no bo jak, a Robert powiedział, że musi mieć zdjęcie z Borysem. Poprosił chłopaków, no i są. Do tej motorówki trzeba było dojść po pomostach. Nie bałem się, tylko ten ostatni pływający był dziwny, nawet Robert był jakby spięty. Daliśmy radę. Antek Który Nawet Muchy Nie Skrzywdzi pomógł mi wskoczyć do motorówki, a Tomek zrobił nam zdjęcia. Robert ubrał mnie w szelki samochodowe i przypiął do siedzenia. Ale i tak mnie trzymał.
obrazek
obrazek
obrazek
Jednak najlepiej było na kolanach u Roberta. Z góry lepiej widać!
obrazek
No i z obozowych przygód to by było wszystko.
Pogoda nam się za oknem psuje, trzeba bedzie Roberta na spacer wyciągnąć zanim deszcz spadnie. Czekamy tez na powrót Emilki, pojechała na Mistrzostwa Polski Ratowników Morskich do Łeby. Po pierwszym dniu jej druzyna była druga. Trzymamy kciuki i czekamy na kolejny medal.
Do zobaczenia! <papa> <papa> <papa>
Borys 'Huragan'

Postprzez kerovynn » 2011-08-07, 12:19

łał.... Borysku jesteś fantastycznym reporterem :love: , a razem z Panem tworzycie kapitalne fotoreportaże. Super się czyta o takich fascynujących przygodach, a fotki....cóż, co nie co sie na tym znam więc uchylam kapelusza <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> <brawo> .
Wasze wpisy są jak tort urodzinowy - trzeba na nie trochę poczekać, ale za to jest się potem czym delektować :-D :-D :-D :-D :-D :-D
kerovynn

psy: DSPP Ester Czandoria Ogar Pl Nokturn Olfactus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków