Leszczyna napisał(a):Tylko nie wiem jak za jakością tych pikseli![]()
kerovynn napisał(a):Kasia jesli dasz radę to zrób fotkę samej głowy Ochanki - wtedy będzie w dużej rozdzielczości
kerovynn napisał(a):Nooooo.... teraz się napatrzyłam.Kasia - sorki, że zrobie offa , ale tak mi szybciej i sorki za zawracanie d...y - ale muszę. Fotki Ochanki, które mi przysłałaś, maja małą rozdzielczość, i jak powiększę do wielkości 17x17 cm to mi wyłażą piksle jak krowy,
Romked napisał(a):kerovynn napisał(a):Nooooo.... teraz się napatrzyłam.Kasia - sorki, że zrobie offa , ale tak mi szybciej i sorki za zawracanie d...y - ale muszę. Fotki Ochanki, które mi przysłałaś, maja małą rozdzielczość, i jak powiększę do wielkości 17x17 cm to mi wyłażą piksle jak krowy,
Przyślij te fotki, to wycisnę z nich co się da i może będę dobre.
Bernielovers napisał(a):Chciałabym tą cipuchnę malutką mieć już w domu...tak strasznie mi brakuje cierpliwości:( O niczym innym nie umiem myśleć:( wrrrrrrrrr
Bernielovers napisał(a):Dlatego z moim analitycznym umysłem i widzeniem tylko czarnego lub białego i z lekkodusznością Pawła ciężko sobie spać spokojnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość