Moderator: DolceVita
Julian napisał(a):To ja zawiadomiłam forum o Toffiku,mam na tych ogłoszeniach opcję powiadamiaj mailem z każdym użytym słowem BPP.To ja rano wyrywając Elę dzwoniłam z prośbą o telefon do Pani,ponieważ nie chciałam dzwonić sama,dla mnie nie ma opcji ,że mogę oddać swego psa.Pies nie miał opcji "ciepłego domku"już jest dawno u Eli.
Argo napisał(a):OK zgadzam się całkowicie z Twoją decyzją. Jutro będę nadal tropić właściciela, może coś nam się wspólnie uda wyjaśnić!!
Hekate napisał(a):Ala przecież Julian napisała że jest DT w Krakowie
Julian napisał(a):Jak Wam nie wstyd gadać takie bzdury!
Zaśmiecać wątek psa ,który siedzi w schronisku i któremy "psu na budę" takie dewagacje.
To ja zawiadomiłam forum o Toffiku,mam na tych ogłoszeniach opcję powiadamiaj mailem z każdym użytym słowem BPP.To ja rano wyrywając Elę dzwoniłam z prośbą o telefon do Pani,ponieważ nie chciałam dzwonić sama,dla mnie nie ma opcji ,że mogę oddać swego psa.Pies nie miał opcji "ciepłego domku"już jest dawno u Eli.Na dzień dzisiejszy Ela ma OD NAS Z FORUM Nikusia,Czestera,Toffiego i swoje własne 3 psy.
"Super ze znalazl sie DT w Krakowie szkoda ze Fundacja milczy w tym temacie " jest dla mnie w tym momencie nie na miejscu.Poświęcam własny czas i czas mojej rodziny i moich psów na pomoc innym berneńczykom.
Te przepychanki ,łapanie za słówka ,oczekiwanie ,że kogoś na czymś się złapie to w działach ratowania psów ,kolidują z ideą ich założenia.
A teraz pójdę spać ,co by rano popracować,pojechać do schroniska ,załatwić możliwość adopcji i nie zapomnieć podziękować ludzom ,którzy dali DT !!!!
Guard napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Panem Leszkiem, już znał sprawę, ale niestety jeszcze nie wie, czy ten pies pochodzi z jego hodowli. Będzie dzisiaj sprawdzał dalej.
Powrót do Zgubione, znalezione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości