Moderator: Aga-2

anula napisał(a):Dyzia nie znam, a będę kibicowac Darwinowi
 - jedziemy głównie po to, żeby maluchy przyzwyczaiły się do ringu
  - jedziemy głównie po to, żeby maluchy przyzwyczaiły się do ringu   

Szam napisał(a):Dyzio ma championaty Bulgarii, Mołdawii, Bałkanów :D i czegos tam jeszcze
http://cricket1.republika.pl/dyzio.htm

meggy napisał(a):Przyjmuje zaklady
na NDPwR i BOBa

i zobacz jak Dyziowi idzie na naszych wystawach
  i zobacz jak Dyziowi idzie na naszych wystawach  przewaznie zchodzi z BDB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie powinien wygrac  Darwin! z tych psow co znam  !
 przewaznie zchodzi z BDB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie powinien wygrac  Darwin! z tych psow co znam  !   lub inny piekny piesio!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu pies ktory na to zasluzy!
 lub inny piekny piesio!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu pies ktory na to zasluzy!

zwłaszcza że championa Polski jakoś nie widzę (aż mi sie cisną na usta słowa pewnego kapłana z Torunia, ale sie powstrzymam, choc z trudem)
 zwłaszcza że championa Polski jakoś nie widzę (aż mi sie cisną na usta słowa pewnego kapłana z Torunia, ale sie powstrzymam, choc z trudem) Został jeden. A my prawie gotowi. Oczywiście życzę nam nieskorumpowanej
 Został jeden. A my prawie gotowi. Oczywiście życzę nam nieskorumpowanej   pani sędziny
 pani sędziny  która naprawdę dobrze oceni naszych psiaków. Jutro nie wiem czy wpadnę, bo zapewnie będzie dzień poświęcony przygotowaniom. Wiec do zobaczenia w Niedziele na wystawce.
  która naprawdę dobrze oceni naszych psiaków. Jutro nie wiem czy wpadnę, bo zapewnie będzie dzień poświęcony przygotowaniom. Wiec do zobaczenia w Niedziele na wystawce. 

Ocenianie bardzo szybkie, sędzina dla niektórych wystawiających mało przyjemna
 Ocenianie bardzo szybkie, sędzina dla niektórych wystawiających mało przyjemna  

jak sie almowy spytal co pani wyrabia to go wygonila na koniec
  jak sie almowy spytal co pani wyrabia to go wygonila na koniec    chyba byla zdenerwowana ,ciekawe dlaczego
 chyba byla zdenerwowana ,ciekawe dlaczego  Nic wiecej niewiem
  Nic wiecej niewiem 

) a zamierzałam być okiem i uchem forum i pierwsza napisać, co się wydarzyło...
 ) a zamierzałam być okiem i uchem forum i pierwsza napisać, co się wydarzyło... 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość