Dla siostrzyczki Polly całuski .
Macie jakieś zdjęcia?

Moderator: Aga-2

-tatusiek dzieciaczki szaleją ze szczęścia
 -tatusiek dzieciaczki szaleją ze szczęścia 

za ukończony championat
 za ukończony championat

Miło było spotkać starych znajomków
 Miło było spotkać starych znajomków  poznać Beatkę z Edim, wymiziać gremliny, posmyrać Montka i chyba ze trzy Zielone "maluchy", że nie wspomnę o landkach. Zauważyłam, że psy stresowały się dużo bardziej na hali niż pod chmurką, mimo niezłych warunków (porównując do Bydgoszczy). Próbowałam wyczuć jaki typ berna sędzia lubi, ale przyznam się że nie wyszło mi. Przeważnie stawiałam na inne psy niż sędzia, ale z sędzią się nie dyskutuje
 poznać Beatkę z Edim, wymiziać gremliny, posmyrać Montka i chyba ze trzy Zielone "maluchy", że nie wspomnę o landkach. Zauważyłam, że psy stresowały się dużo bardziej na hali niż pod chmurką, mimo niezłych warunków (porównując do Bydgoszczy). Próbowałam wyczuć jaki typ berna sędzia lubi, ale przyznam się że nie wyszło mi. Przeważnie stawiałam na inne psy niż sędzia, ale z sędzią się nie dyskutuje  zresztą byłam dziś tylko towarzysko
 zresztą byłam dziś tylko towarzysko  

CWC,CACIB, NDPwR,BOB ,Zwyciezca Polski  Poznan 2008 ,
  CWC,CACIB, NDPwR,BOB ,Zwyciezca Polski  Poznan 2008 ,  

) zwyciezcom i lokatowym
 ) zwyciezcom i lokatowym 

w hali  moje wyszly do niczego
   w hali  moje wyszly do niczego   to co w mire to wkleje.
  to co w mire to wkleje. 
   no nie.........ostatnio mamy sporo szczescia ech
  no nie.........ostatnio mamy sporo szczescia ech

Brawo Gosia, brawo Ben!
 Brawo Gosia, brawo Ben!  Super!
 Super! 

i dla małej słodkiej Giny, która dzielnie dopingowała starszego brata
 i dla małej słodkiej Giny, która dzielnie dopingowała starszego brata 
 nawet nie wiecie jak sie ucieszyłam, że Was mogłam zobaczyć
 nawet nie wiecie jak sie ucieszyłam, że Was mogłam zobaczyć  
  Pozdrawiam wszystkich serdecznie i żaluje tylko ze mieliśmy tak mało czasu, bo nie mogłam się z Wami wszystkimi nagadać, wszystkie psiaki wymiziać, a nawet z wszystkimi przywitać. Niestety podróżowanie pociągami nie jest do końca takie fajnie
 Pozdrawiam wszystkich serdecznie i żaluje tylko ze mieliśmy tak mało czasu, bo nie mogłam się z Wami wszystkimi nagadać, wszystkie psiaki wymiziać, a nawet z wszystkimi przywitać. Niestety podróżowanie pociągami nie jest do końca takie fajnie  

Muszę przyznać, że nastraszyłaś mnie troche rozmowami przed wystawą, a to przecież taki potulny baranek kochany
 Muszę przyznać, że nastraszyłaś mnie troche rozmowami przed wystawą, a to przecież taki potulny baranek kochany  
   Słuchał się bardzo, powarczał parę razy, ale ostre 'fe' wystarczało i się uspokajał
  Słuchał się bardzo, powarczał parę razy, ale ostre 'fe' wystarczało i się uspokajał  Bardzo dobrze mi sie z nim pracowało!
 Bardzo dobrze mi sie z nim pracowało!  Cieszę się, że się cieszycie
 Cieszę się, że się cieszycie  

Gratulujemy i zazdrosścimy spotkania!
  Gratulujemy i zazdrosścimy spotkania!

Gratulacje od nas, dla wszystki, zwłaszcza dla 2xD  mało,ze mądre to i piekne.Szkoda, ze nie mogłam widzieć na zywo.
 Gratulacje od nas, dla wszystki, zwłaszcza dla 2xD  mało,ze mądre to i piekne.Szkoda, ze nie mogłam widzieć na zywo.  
   .
.  Niestety jak zwykle o tej porze cieczka, a na dodatek odliczamy godziny do dlekiego wyjazdu na krycie.
  Niestety jak zwykle o tej porze cieczka, a na dodatek odliczamy godziny do dlekiego wyjazdu na krycie.
 Super!
 Super! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość