Szczególne gratulacje dla mojego ulubienca Orsonka i starszego braciszka B-molka
Zuch-chłopaki

Moderator: Aga-2

Busola napisał(a):Szczególne gratulacje dla mojego ulubienca Orsonka i starszego braciszka B-molka

, mam pytanko czy wywoływali enlebuchery?? Ja miałam być z Whisky ale dzien wczesniej tak sie bawiła z Alpina owczarkiem ze przejechała pyszczkiem po płytkach i ma taki placek na pyszczku wiec nawet nie ryzykowałam zeby jechac.... a po drugie ja tez nie dstałam zaproszenia i jestem ciekawa czy były enlebucherki
 , mam pytanko czy wywoływali enlebuchery?? Ja miałam być z Whisky ale dzien wczesniej tak sie bawiła z Alpina owczarkiem ze przejechała pyszczkiem po płytkach i ma taki placek na pyszczku wiec nawet nie ryzykowałam zeby jechac.... a po drugie ja tez nie dstałam zaproszenia i jestem ciekawa czy były enlebucherki  

AniRysTeam napisał(a): Nie będę zakładać nowego wątku, ale napiszę tylko,że w sobotę na Klubowej Specjalistycznej Wystawie w Zarybnicka Lhota (Czechy) braciszkowie B-Mola wygrali w klasie otwartej na 36 psów: Brahms był II, a Bach I !!!

Jutro postaram się wstawić zdjęcia.
 Jutro postaram się wstawić zdjęcia.
 Nie wiedziałam, że miałam okazję poznać Championkę!!!!
 Nie wiedziałam, że miałam okazję poznać Championkę!!!!  Było mi bardzo miło i jeszcze raz gratulacje!!!
  Było mi bardzo miło i jeszcze raz gratulacje!!!
 Coś pięknego.
 Coś pięknego.
 i w dodatku potwierdzenie zgloszenia dostalam 2 dni po wystawie.
  i w dodatku potwierdzenie zgloszenia dostalam 2 dni po wystawie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości