Zawsze sobie obiecuję, że to już ostatni raz i jakoś nie dotrzymuję słowa.

Moderator: Aga-2

jestem bardzo szczęśliwa z waszego występu.Tato Spartek i mama Misia  pękają  z dumy.Bardzo wam dziekujemy szczególnie Adasiowi  Pewnie też jest szcześliwy z takiego wyniku Sawci.
 jestem bardzo szczęśliwa z waszego występu.Tato Spartek i mama Misia  pękają  z dumy.Bardzo wam dziekujemy szczególnie Adasiowi  Pewnie też jest szcześliwy z takiego wyniku Sawci.

wielkie gratulacje dla wszystkich wystawiajacych
 wielkie gratulacje dla wszystkich wystawiajacych   
  za IV lokate  ocena DOSKONALA:mrgreen:
 za IV lokate  ocena DOSKONALA:mrgreen: 

Masz fajnych chłopaków
  Masz fajnych chłopaków  
   wszystkich trzech
 wszystkich trzech  

Byłem Widziałem a nawet uczestniczyłem w tej bajecznej wystawie
 Byłem Widziałem a nawet uczestniczyłem w tej bajecznej wystawie  pomagając w wystawieniu FINA Duch Wrzosowisk własność Krzysztofa Kluk a z HODOWLI Duch Wrzosowisk Józefa Jankowskiego
 pomagając w wystawieniu FINA Duch Wrzosowisk własność Krzysztofa Kluk a z HODOWLI Duch Wrzosowisk Józefa Jankowskiego  Zdobyliśmy 1miejsce w CH. Piękny puchar i złoto stawka była bardzo mocna prawie wszystko inport mam nadieję że teraz sami się przekonacie jakiego REPRODUKTORA MAMY W POLSCE!!!
 Zdobyliśmy 1miejsce w CH. Piękny puchar i złoto stawka była bardzo mocna prawie wszystko inport mam nadieję że teraz sami się przekonacie jakiego REPRODUKTORA MAMY W POLSCE!!!  Wstawiam kilka zdjęć z tej jakrze cennej wystawy
 Wstawiam kilka zdjęć z tej jakrze cennej wystawy  

Prezentowalisci sie cudownie w ringach...
 Prezentowalisci sie cudownie w ringach...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość