bo nasz Credek miał póki co tylko 2 szczepienia bo 3 zostało przesunięte w czasie z powodu kleków na biegunke. Poszukam na necie i  moze spytam u źródła czy wogole jest sens brac go ze soba gdyby sie okazało ze nas wogole nei wpuszcza
 bo nasz Credek miał póki co tylko 2 szczepienia bo 3 zostało przesunięte w czasie z powodu kleków na biegunke. Poszukam na necie i  moze spytam u źródła czy wogole jest sens brac go ze soba gdyby sie okazało ze nas wogole nei wpuszcza 

Moderator: Aga-2

- ale to tylko regulamin
  - ale to tylko regulamin  

hmm buuuu a ja chciałam wam go pokazac i wogole sie z wami poznać, no nic to moze w takim razie przyjedziemy sami z mężem popatrzec
 hmm buuuu a ja chciałam wam go pokazac i wogole sie z wami poznać, no nic to moze w takim razie przyjedziemy sami z mężem popatrzec  

łagodnie mówiąc nas wyprosili, a Fionki przecież w aucie nie zostawie ...
 łagodnie mówiąc nas wyprosili, a Fionki przecież w aucie nie zostawie ... nikt się nie pytał to ja sie narzucać nie bede
  nikt się nie pytał to ja sie narzucać nie bede   

,a tak blisko od nas
 ,a tak blisko od nas  .chyba wszystko zaczyna się tak jak zawsze o 10
 .chyba wszystko zaczyna się tak jak zawsze o 10

. Jednocześnie nadzieję, że będzie fajnie, poznamy się z innymi, zobaczymy na czym ta zabawa polega. Kiedyś musi być przecież pierwszy raz
. Jednocześnie nadzieję, że będzie fajnie, poznamy się z innymi, zobaczymy na czym ta zabawa polega. Kiedyś musi być przecież pierwszy raz   .
.
 ,
  , 
  w końcu Fionka nie będzie aż tak osamotniona
 w końcu Fionka nie będzie aż tak osamotniona  

i wróciłam dopiero na otwartą
 i wróciłam dopiero na otwartą   
  , Asię Cezarkową, Panią od Jodie i właścicieli Sekreta
 , Asię Cezarkową, Panią od Jodie i właścicieli Sekreta z rodziną , Lidię, Panią Małgosię z mężem i naszą siostrunię
 z rodziną , Lidię, Panią Małgosię z mężem i naszą siostrunię   
  przecudna - niestety nie wiem skąd
  przecudna - niestety nie wiem skąd   
   )
 )   chyba dlatego że to nasza ostatnia w tym sezonie
 chyba dlatego że to nasza ostatnia w tym sezonie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości