Brawo Piotrek!

Gratulacje [pani] Gosiu!

Moderator: Aga-2

.Atmosfera na wystawie była wrencz superancka,tylko ten skwar.FAVORIT zdobył CACIB,nigdyn jeszcze nie widziałem tak pięknie zbudowanego berna,ma niesamowity potencjał dosłownie w ruchu nie biegł a PŁYNOŁ rwąc trawę na ringu.Wielkie dzięki za gratulacje,i gratulki dla całej reszty.Mam kilka zdjęc więc wstawię je jutro
 .Atmosfera na wystawie była wrencz superancka,tylko ten skwar.FAVORIT zdobył CACIB,nigdyn jeszcze nie widziałem tak pięknie zbudowanego berna,ma niesamowity potencjał dosłownie w ruchu nie biegł a PŁYNOŁ rwąc trawę na ringu.Wielkie dzięki za gratulacje,i gratulki dla całej reszty.Mam kilka zdjęc więc wstawię je jutro 

liczyl zeby,sprawdzal oczy -duza uwage zwracal na biel
  liczyl zeby,sprawdzal oczy -duza uwage zwracal na biel  Adi dostala 4 lokate ocena doskonala- powiedzial ze dlatego ze nie ma bieli na ogonie
  Adi dostala 4 lokate ocena doskonala- powiedzial ze dlatego ze nie ma bieli na ogonie  no coz i tak sie cieszymy
 no coz i tak sie cieszymy  
  a w ruchu ma naped na tyl niesamowity
  a w ruchu ma naped na tyl niesamowity  

Tez niewidzialam jeszcz tak biegajacego psa
 Tez niewidzialam jeszcz tak biegajacego psa   Boba zgarnela LILI
  Boba zgarnela LILI  i tez zakonczyla championat-GRATULACJE
 i tez zakonczyla championat-GRATULACJE i dla Fionki tez gratulacje
 i dla Fionki tez gratulacje  

anula napisał(a):Gratulacje.
Pewnie, że mało psów, podejrzewam że reszta siedzi w domu i albo ma cieczkę albo linieje
 .
.

Ducha-Jozefa Jankowskiego
 Ducha-Jozefa Jankowskiego

szczególnie dla Benka, Adelki, Lapi i Tetika (jest poprostu śliczna
 szczególnie dla Benka, Adelki, Lapi i Tetika (jest poprostu śliczna   )
 ) z Fionki w niedzielę rano wyczesałam wiadro kłaków ...
  z Fionki w niedzielę rano wyczesałam wiadro kłaków ... i wymiziać tyle cudownych psów
 i wymiziać tyle cudownych psów 

- sama się z siebie uśmiałam, o czym ja na tym ringu myśle
 - sama się z siebie uśmiałam, o czym ja na tym ringu myśle   podjadam smaczki od Fionki, to dubię w paznokciach, to się chmurom przyglądam
  podjadam smaczki od Fionki, to dubię w paznokciach, to się chmurom przyglądam   pogoda robi swoje
 pogoda robi swoje  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości