Moderator: Aga-2

gratulacje -jeszcze raz!    super zdjecia
 gratulacje -jeszcze raz!    super zdjecia  

Wystawa poprostu super ośrodek w Borównie jest położny w malowniczej okolicy jezioro ,molo,ścieszki spacerowe w otoczeni starodrzewa i ozdobnych krzaczków
 Wystawa poprostu super ośrodek w Borównie jest położny w malowniczej okolicy jezioro ,molo,ścieszki spacerowe w otoczeni starodrzewa i ozdobnych krzaczków  Można to sobie tylko wyobrazic ile trzeba było wysiłku aby to zorganizowac.GRATULACJE dla wszystkich wystawjających oraz ORGANIZATORÓW za stworzenie tak miłej atmosfery i mam nadzieję,ze spotkamy się za Rok jeszcze wjększym gronie piesków i ich właścicieli.Sendziowanie to nic dodac,nic ując PIERWSZ LIGA
 Można to sobie tylko wyobrazic ile trzeba było wysiłku aby to zorganizowac.GRATULACJE dla wszystkich wystawjających oraz ORGANIZATORÓW za stworzenie tak miłej atmosfery i mam nadzieję,ze spotkamy się za Rok jeszcze wjększym gronie piesków i ich właścicieli.Sendziowanie to nic dodac,nic ując PIERWSZ LIGA  TETE A TETE została opisana jako suka doskonała w typie i koścu,ale cuz stres zrobiłswoje i przeniusł sie na sunię więc bieganka nie było
 TETE A TETE została opisana jako suka doskonała w typie i koścu,ale cuz stres zrobiłswoje i przeniusł sie na sunię więc bieganka nie było  Ale za to nastempnego dnia daluiśmy CZADU:)
 Ale za to nastempnego dnia daluiśmy CZADU:)

), pogoda, sędzia, organizacja.
 ), pogoda, sędzia, organizacja. 

A to byłaby strata gdyby zniknęła z planu wystaw.
  A to byłaby strata gdyby zniknęła z planu wystaw.

a zdjęcia swietne, szczególnie te jak sie cieszycie, ja niestety nie jestem w stanie podnieść Nuśka
 a zdjęcia swietne, szczególnie te jak sie cieszycie, ja niestety nie jestem w stanie podnieść Nuśka 
 w tym roku. A nawet sam tata stwierdził, że warto było sie wybrać. Myślę, że już za rok, to nie odpuścimy
 w tym roku. A nawet sam tata stwierdził, że warto było sie wybrać. Myślę, że już za rok, to nie odpuścimy  mam nadzieje, bo z tego co opowiadacie, to naprawde warto sie przejechać te 'parę' km
 mam nadzieje, bo z tego co opowiadacie, to naprawde warto sie przejechać te 'parę' km 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości