Moderator: Aga-2
 Aniu -nic sie nie przejmuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmmmmmmm szkoda tylko ze na pierwszy raz trafil sie taki sedzia -troche zniechecajacy.
 Aniu -nic sie nie przejmuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmmmmmmm szkoda tylko ze na pierwszy raz trafil sie taki sedzia -troche zniechecajacy.  Trening -czyni mistrza
    Trening -czyni mistrza  

a opisy - to juz inna bajka
   a opisy - to juz inna bajka  dobrze ze wystawiajacy nie opisuja sedziego!!!!!!!!!!!!!!! mysle ze z ta plydkoscia to chodzilo moze o klatke piersiowa?!
  dobrze ze wystawiajacy nie opisuja sedziego!!!!!!!!!!!!!!! mysle ze z ta plydkoscia to chodzilo moze o klatke piersiowa?!  .raczej trudno by szczeniak nie byl mlodzienczy!!!!!!!!!!!!!!
 .raczej trudno by szczeniak nie byl mlodzienczy!!!!!!!!!!!!!!

a ja nie dojechałam, i nie zobaczyłam się z wami wszystkimi... jestem wkurzona i niepocieszona.....
  a ja nie dojechałam, i nie zobaczyłam się z wami wszystkimi... jestem wkurzona i niepocieszona.....  
   Gratuluję wszystkim wystawcom i forumowym pieskom niezależnie od płci i umiejętności poruszania się innochodem w stępie
  Gratuluję wszystkim wystawcom i forumowym pieskom niezależnie od płci i umiejętności poruszania się innochodem w stępie  

Bardzo spodobała mi się Adelajda gruba kość i piękna głowa
 Bardzo spodobała mi się Adelajda gruba kość i piękna głowa   a to spewnością po Bentleju
 a to spewnością po Bentleju 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości