KasiaT napisał(a):zagapi się biegnąc i przewróci się na prostej drodze
To jeszcze pół biedy, jak ON się przewróci. Gorzej, ze nasze czasem się zagapią i przewracają nas (no dobra, głównie Kamila

Moderator: Apcik
KasiaT napisał(a):zagapi się biegnąc i przewróci się na prostej drodze
Elmo napisał(a): A jakbyś jeszcze wrzuciła zdjęcia czworonożnych no i dwunożnejto by była pełnia szczęścia
![]()
marieanne napisał(a):To jeszcze pół biedy, jak ON się przewróci. Gorzej, ze nasze czasem się zagapią i przewracają nas (no dobra, głównie Kamila)
PaniBisiowa napisał(a)::mrgreen: To dobrze, że lepiej. Kurczaki, wiem, że to wasza galeria ale Obelix to chodząca kopia B. Normalnie-nienormalnie klon jeśli o zachowaniu mowa.
Jak możesz pozwalać, żeby psy lizały dziecko?!Toż to przecież chodząca bomba zarazkowa
![]()
To takie niehigieniczne
Pamiętaj, żeby stopy Małej przecierać przynajmniej domestosem
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać
Gosia1812 napisał(a): Pochwalcie się jak maleńka urosła i czworonogi wyglądają w pełni lata.
jbeata napisał(a):Bardzo chętnie obejrzałabym Twoją córcię i oczywiście " książęcą parę" więc czekam też, aż obfocisz te Twoje skarby i dasz "oko nacieszyć"![]()
Roma napisał(a):Ja też chętnie obejrzałabym już pewnie nie tak maleńką córeczkę no i koniecznie książęcą parę
Justynka napisał(a): widać, że czortosławy super sprawdzają się w roli nianki i pilnowanie malej sprawi im przyjemność![]()
Obelix jest boski
co za soczysty buziak
tylko zachwytu nie widać ..
Elmo napisał(a):Co za "kruszynka" z Obelixa![]()
aga.s napisał(a):
Róbcie dużo zdjęć ,bo ani się nie obejrzycie i będzie biegała po ringu wystawiając bernusia
Gosia1812 napisał(a): A Obelix mam wrażanie, że wyciaga tę łapkę gdy siedzi obok Ciebie i Lenki jakby sam chciał ją przytylić albo wskoczyć to pańci na kolanka.
ruudzielec napisał(a):duże to za mało powiedziene, bo w przypadku tego olbrzyma imię zobowiązuje
EwaM napisał(a):Wszyscy wyglądacie cudnie i uroczoFajnie Was zobaczyć
![]()
marieanne napisał(a):Małż szanowny nie zazdrosny o takie buziory z jęzorem?
m_u napisał(a):Świetne to zdjęcie z całującym Obelixem
kerovynn napisał(a):Zasadniczo nie ślinię się na widok niemowlakówale Wasza jest piękna bo ma bystre i mądre oczka. Dobra robota!
![]()
A Ty Kasia to od Hobbitów pochodzisz? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że z Obelixa taaaaaki niedźwiedź![]()
PaniBisiowa napisał(a):Obelixowi bardzo podobają się buziaczki![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości