Bieszczady Witają!!

Jeżeli dopiero dołączyliście do grona Użytkowników naszego Forum zapraszamy do krótkiej autoprezentacji.

Moderatorzy: saganka2, Barbel

Re: Bieszczady Witają!!

Postprzez tysia » 2012-03-03, 12:20

Zgadzam się z powyższym komentarzem. :)) Piękne gospodarstwo, i śliczne koniki. :->
tysia

Ostrzeżeń: 0
psy: Ejmi i Gacek (kundelki)

Re: Bieszczady Witają!!

Postprzez maat » 2012-03-03, 13:05

Ajre napisał(a):Ojej, co tu pisać :-D, może najpierw o Aire, ma 9 miesięcy pochodzi z hodowli z Krakowa. Należy do grupy psów ratowniczych Storat, jest dopiero w przedszkolu ale pomalutku, pomalutku, może kiedyś komuś pomoże.
Teraz o nas. Jest nas dwoje ja i mąż Andrzej. Mamy jeszcze jednego psa, 10cio letniego labradora Rufiego. W bieszczady przeprowadziliśmy się w 2008 roku z Krakowa. Wybudowaliśmy dom, kupiliśmy konie i teraz prowadzimy własne gospodarstwo agroturystyczne i hodujemy konie, mamy ich 9, same hucułki.
Noi tak to wygląda. Problemów z sunią nie mamy, bardziej poszukuję wspólnych psich tematów, a kto to wie co przyniesie przyszłość wtedy dobrze mieć przyjaciół, dla których nie jesteś anonimowa.
Zapraszam na naszą, tylko to raczej końska, stronę internetową.
;-) http://www.starylupkow.pl

Witamy serdecznie w "podgrupie psów pracujących"
Są na forum psy pracujące w ratownictwie wodnym i w poszukiwaniu w terenie.
Ja , z moją Joy bawię się ( z racji mojego wieku traktuję to sportowo) w tropienie użytkowe i poszukiwanie, bez gruzów ( berneńczyki są za ciężkie). Trenowałyśmy z GOPR i ja sama brałam udział w pozorowaniu w STORAT.
Jeśli masz ochotę na wymianę poglądów na te tematy, to bardzo chętnie.
W dodatku mieszkam w Krakowie i pewnie nasze ścieżki mogą się nie raz przeciąć :-D
Mała jest słodka, czekam na zdjęcia.
maat

Ostrzeżeń: 0
psy: Souri
Hodowla: Hała-Bała

Poprzednia strona

Powrót do Przedstawiamy się!