I minął rok i 7 lat stuknęło pannie Ambie ! Słodka złodziejka, nigdy nie nasycona spryciara a tak niewinną ma minkę na tym rodzinnym zdjęciu z Mamą Toy i Tatą Erykiem
Obrazek został zmniejszony.
a tu z urodzinowej imprezki, w Sylwestra zdjęcie pod tytułem : Ktoś czuwa aby spać mógł ktoś
Obrazek został zmniejszony.
Nasza Sliczna, mądra dziewuszko bądż z nami taka wesoła jak jesteś!
Amba korzystając z mojej nieuwagi, właśnie ukradła chleb ze stołu To świadczy, że kręgosłup nie dokucza, forma znakomita, apetyt jak zwykle, czyli nieogarniony, humor znakomity! To na pewno w dużej mierze efekt gorących życzeń, za które Amba dziękuje i ja też
Poker napisał(a):od nas również najpsiejsze życzenia dla Amby wszystkie cudowne berneńskie cechy jej rodziców żyją w pięknej panience
Tak, Grażynko to cała prawda o Ambie. Pozbierała od rodziców co najlepsze. Jest kombinatorką po mamie i ma ten wewnętrzny spokój Eryka. Aniu, dziękuję za zdjęcie ze spacerku berneńskiego. Wzruszyłam się, bo pamiętam tą scenę jakby to było wczoraj i .. Freud, który zawsze adorował Ambę... i Eryk tak cudownie wyglądał... Takiego Go pamiętam. Dziękuję.