Co by poprawić nieco swoje niebogate wystawowe CV Wołowina zahaczyła dziś o Stołeczną Klubówkę

Musiała nieźle nadrobić durnotę swojej panci, która to oślica wpisała biedną łysą małoletnią sucz (
za dwa dni osiemnastka, znaczy 18-ście miesięcy
) zamiast do młodzieży, do... pośredniaka

skutkiem czego Grandzieluszek był najmłodszy i najbardziej nieopierzony w swojej klasie... ALE... ale... ale!
nas nie wyganiat, nas nie wyganiat i niemal "otarłyśmy się" o pudło

lądując na czwartej lokacie w konkurencji 8 suczek
Jestem z niej baaardzooo dumna, bo raczej spodziewałyśmy się, że pierwsze zejdziemy z ringu
Relaks przed występem
Na kocyku Grandzior z częścią bandy, po prawej Czejn Majowy Skarbiec, a z namiotu wyziera... zapomniałam
nadal czekamy...

... jeszcze czekamy (tu z Czakiem)

... i jeszcze czekamy (tu z Czakiem, Bianką i Fibi)

... iiiiiiiiiiii...... nasze pięć minut...

... oraz chwila chwały (z tańczącą kreską na pierwszym planie

)
W pełnej rozciągłości zgadzam się z opisem w karcie ocen:
Db. wielkość, sucza głowa i jej wyraz, db. zgryz, mało wypełniona czaszka, db. klatka piersiowa i szyja, ładna górna linia, db. zad, db. kątowanie i kościec, db. w ruchu, zbyt wysoko unosi ogon, ładna szata i umaszczenie.
... co do wysoko noszonego ogona... nie sposób chyba nie zauważyć, że ten ogon... eeech... żyje własnym życiem... normalnie chyba jej ciężarki doczepię

... a w temacie "mało wypełnionej czaszki"... hmmm... czyżby Ktoś próbował sugerować, że moja kochana księżniczka ma coś wspólnego z... pewnym misiem o małym rozumku
Najśmieszniejsza fotka z biegu synchronicznego jaką mam... popłakałam się jak zobaczyłam te pełne wdzięku sylwetki... wręcz artystyczne... obydwie
Normalnie Flip i Flap. Pat i... Patafian
Poszły konie po betonie... eee... znaczy po murawie
Zaczekaj kobieto
ten cholerny smaczek wlazł mi między zęby...tfu, tfu !
Może ktoś ma jakieś mniej komiczne fotki z naszego "ponaddźwiękowego ssssprrrrintu" i nie tylko i mógłby podesłać, byłabym wdzięczna
A po części oficjalnej było to co Tygryski lubią najbardziej

Wodnik Szuwarek...

... wychodzi z ukrycia
Wreszcie można sobie bezkarnie pośmierdzieć mułem i zdechłymi ślimakami...

Motylem jeeestem a-a-a
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
po tych parszywych smaczkach na zachętę trzeba sobie dokładnie zęby wyczyścić
Puszczam do Was perskie oczko

JA - Grandzina Śmierdziel Pierwszy Wołowina