Piękna jest Twoja Afrunia i bardzo mądra. Wiem co mówię, bo też mam Afrę

Staszka napisał(a): Afra przebadana na wszystkie strony i podobno rozwija się modelowo,
zadra napisał(a):Aferka wcale nie jest strachwiliwa, tylko sobie umiejętnie dobiera towarzystwo, z którym się będzie spoufalać:-) (...)
KasiaT napisał(a):Ach morze,a dziewczynka pozuje jak modelka
(zapewne zdaje sobie sprawę,że sesja na plaży powoduje zazdrość u innych-szkoda tylko,że tych fotek jest tak mało)
Staszka napisał(a):Afry rządzą.Mamy po sąsiedzku drzwi-w-drzwi dosłownie imienniczkę, tylko yorka i też jest supersłodka.
Byliśmy dziś u naszego weta, Afra przebadana na wszystkie strony i podobno rozwija się modelowo, a my absolutnie niepotrzebnie spanikowaliśmy z tym jedzeniem... Wszystko idealnie w normie, budowa proporcjonalna, skóra czysta, zęby piękne, sierść ok (martwiliśmy się, że może za mocno wypada). Następna kontrola ok. 10. sierpnia. :) Dodatkowo były z nami 3 inne bernusie w kolejce i kiedy weszliśmy do gabinetu usłyszeliśmy świetny komplement (spuchłam z dumy normalnie) - "Ooo, najmniej lękliwy berneńczyk dzisiaj!"Biorąc pod uwagę fakt, że o mamie naszego maluszka wypowiadał się, że jest wyjątkowo strachliwa to poczuliśmy się wyjątkowo "docenieni". :) Dobrze się przekonać, że nasza praca nad socjalizacją nie idzie na marne. ^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość