Leszczyna napisał(a):Bernielovers napisał(a):Leszczyna napisał(a):Bernielovers napisał(a):Kasia! My jesteśmy praktycznie co tydzień, a każde Twoje zdjęcie nas zaskakuje! Niesamowite są te pączuchy![]()
Przybywajcie, dzisiaj pączuchy wytargały mnie za nogawkę![]()
![]()
Pod koniec tyg by nam pasowało, czw./pt. Co myślisz?
Piątek... bo w czwartek Olenkowa rodzinka tradycyjnie przyjeżdża...no chyba że chcecie też z nimi się spotkać. Możemy się tylko nie pomieścić
Bernielovers napisał(a):Czerwionka Leszczyny niedługo będzie Częstochową bo takie tam pielgrzymki odchodzą hahahah...Jak ja już to nasze małe tsunami chcę zobaczyć...Nie mogę się doczekać :)
Ozzie!!! Mamusia i tatuś tęsknią baaaardzo !!!!!!!!!!!!!!!!
Leszczyna napisał(a):A odnośnie pielgrzymek do Czerwionki - Leszczyn to chyba jakieś jasnowidztwoDzisiaj odwiedziło nas dwóch księży. Chcieli Orsona do dogoterapii
Zobaczymy czy się zdecydują
Barbara_Bi napisał(a):Leszczyna napisał(a):A odnośnie pielgrzymek do Czerwionki - Leszczyn to chyba jakieś jasnowidztwoDzisiaj odwiedziło nas dwóch księży. Chcieli Orsona do dogoterapii
Zobaczymy czy się zdecydują
Taaak Pamiętam pięknego bernardyna w małym kojcu - klatce koło kościoła na osiedlu, gdzie kiedyś mieszkałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości