Megi pewnie i tak nie miałaby humoru. To są "jej" dzieci, których bardzo pilnuje i nie lubi zostawiać.
Może nastrępnym razem się uda. Nie znam większości nowej gwardii, trzeba w końcu nadrobić

Moderator: DolceVita

Cefreud napisał(a):Żeby było łatwiej wymienię berny,które się spotkały:
Amon,Anubis,Amba,Bruno,Berni,Ben,Czesia,Calineczka,Freud,Tara,Joy(pies śmietnikowo łowny) , Hans (DSPP) i maleństwo którego imienia nie pamiętam
i Walle szkocki bern.

Chcę sobie popatrzyć na towarzystwo, ale fotki nie podpisane i nie wiem kto jest kto...  Joykę to po kozie poznałam - dobrze, że mi dzieci doniosły, kto z kozą tańcował
   Chcę sobie popatrzyć na towarzystwo, ale fotki nie podpisane i nie wiem kto jest kto...  Joykę to po kozie poznałam - dobrze, że mi dzieci doniosły, kto z kozą tańcował  

czekam również z utęsknieniem na resztę zdjęć
  czekam również z utęsknieniem na resztę zdjęć 

Zawsze można na Ciebie liczyć
   Zawsze można na Ciebie liczyć  

Cefreud napisał(a):moje jakieś wielkie wyszły i zaba nie chce ich wklejać.Moje bym Ci opisała.A dla ułatwienia część podpisanych jest we Freudowej galeri

Mamo
 Mamo  Ze trzy razy datę postu sprawdzałam, czy to przypadkiem mój komputer jakiejś starej strony nie otworzył
  Ze trzy razy datę postu sprawdzałam, czy to przypadkiem mój komputer jakiejś starej strony nie otworzył  Spory "poslizg" ale za to jaki fajny rezultat
 Spory "poslizg" ale za to jaki fajny rezultat  I jak pięknie świat bez śniegu wygląda
 I jak pięknie świat bez śniegu wygląda 
 Wszyscy coś wklejają to ja też
 Wszyscy coś wklejają to ja też

Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość