Agama napisał(a):w końcu po jednej mamusi![]()
![]()
![]()
![]()
zawody póżniej
jak już będziemy opijać sukcesy
oj jak sobie przypomnę ostatnie sukcesy....

Moderator: Aga-2
Agama napisał(a):w końcu po jednej mamusi![]()
![]()
![]()
![]()
zawody póżniej
jak już będziemy opijać sukcesy
Busola napisał(a):zdaję sobie sprawę że wyjście na pocztę w celu wysłania deklaracji w dobie przelewów internetowych moze okazać sie nie lada trudnym zadaniem - niektórym po prostu nie bedzie sie chciało - doskonale to rouzmiem...
...dlatego myślę że dobrym rozwiązaniem będzie rozdawanie deklaracji na wystawach i jednoczesne je odbieranie z podpisami, najlepiej w tym samym dniu.
Niniejszym poszukuję chętnego do w/w czynności na katowickiej wystawie, który rozda deklaracje, zareklamuje klub, pozbiera je z podpisami oraz odeśle do Karoliny ...pocztą
Jeśli znajdzie sie taka osoba mogę podesłać ...pocztą wydrukowane deklaracje.
Busola napisał(a):Busola napisał(a):zdaję sobie sprawę że wyjście na pocztę w celu wysłania deklaracji w dobie przelewów internetowych moze okazać sie nie lada trudnym zadaniem - niektórym po prostu nie bedzie sie chciało - doskonale to rouzmiem...
...dlatego myślę że dobrym rozwiązaniem będzie rozdawanie deklaracji na wystawach i jednoczesne je odbieranie z podpisami, najlepiej w tym samym dniu.
Niniejszym poszukuję chętnego do w/w czynności na katowickiej wystawie, który rozda deklaracje, zareklamuje klub, pozbiera je z podpisami oraz odeśle do Karoliny ...pocztą
Jeśli znajdzie sie taka osoba mogę podesłać ...pocztą wydrukowane deklaracje.
przypominam się troszkę
kto chciałby oddać deklarację niech zabierze legitymację
MB napisał(a):Mam prośbę , w młodzieży lub w pośredniej będzie się wystawiać SAFIJA z Jaworskiego Gronia, może się komuś "nawinie" przed obiektyw
bardzo proszę
Kasia214 napisał(a):Mnie niestety nie będzieChyba na żadnej wystawie jeszcze mi tak nie zależało jak na tej... no cóż.. trudno
''Wygrała'' nadopiekuńczość rodziców..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość