Szykuje się rodzinne spotkanie w Bydgoszczy . Będę z Wami całym sercem , bo , niestety ,
wyjeżdzam gdzie indziej . Natalia , proszę zrób dużo zdjęć , żebym sobie mogła choć popatrzeć po powrocie. Trzymam kciuki za wszystkie psiurki żeby się dobrze zaprezentowały , a za Galwiniastego szczególnie bo - serce nie sługa.
Oj czeka nas prawdziwe, rodzinne spotkanie, ale przede wszsytkim Galwina czeka teraz pranie krawaciora Oczywiście fotorelacja odpowiednia będzie Już nie mozemy się doczekać Tzn ja nie moge...
Oj no ja wiem, ze sie nie wystawia, ale trzymam kciuki za spotkanie i kibicowanie Jak sedzia dojrzy Galwina na trybunach to zloty medal i tak macie w reku, bez wchodzenia na ring nawet!
Hehe Galwina pewnie będzie bardzo łatwo wypatrzeć Dziękuje za pochwały... Bardzo się ciesze, że Galwin się podoba i wszyscy wypowiadają się o nim w samych superlatywach. Tylko jedną rzeczy bym w nim zmieniła, jedną jedyną.. mógłby przestać się ślinić.. Mnie to nie przeszkadza, ale wiele osób jak go miśkuje to później sa całe w szanownej Galwniastej ślinie
Natalia , dziekuje za wiadomosc , ale nie moge jej odebrac . Wracam 6 maja wtedy sie
odezwe.Trzymam kcuki za Galwinka i wszystkie pozostale psiska . Licze na zdjecia z Bydgoszczy .
Poydrawiam Grazyna od Coffee
OOO mój ulubieniec znów przy wodopoju... powinnaś zrobić mu hronologiczny wodopój... bo z tego co pamietam jako ,,maleństwo'' też pozował z jęzorem u źródła a miny robi fenomenalne... no i jak juz wspominałam TE GABARYTY!!!!!!!!!!!!!!!
jest sliczny przepraszam powinnam powiedzieć przystojny, bo to już przecież ,,dorosłe'' chłopaki są ...hahahaha aż truno sobie wyobrazić ze jeszcze pare miesięcy temu... takie kuleczki pozdrawiam
Aga
a ja dzisiaj spotkałam Vikusię-młodszą półsiostrę Galwinka Niestety byłam na szkoleniu i aparatu nie miałam,ale obiecali stawic sie na spacerku w październiku
Za Gamke to my już bardzo mocno zaciskamy łapeczki i będziemy gorąco kibicować
KAROLINA - od dziś masz nowy obowiązek... Aparat nosisz na szyi.. CODZIENNIE ZAWSZE I ani mi się waż o nim zapomnieć Inaczej będziesz miała doczynienia z...... Galwinem Napisz prosze jak tam nam się Siostra (Deja Vu ?? ) chowa no i jak rośnie
Do zobaczenia w Bydgoszczy Galwinek próbuje wkuć na pamięć czego mu nie wolno robić, że ma być grzeczny, nie siusiać na co popadnie, nie podlizywac się w miejscach publicznych, nie szczekać na inne psy, nie rzucać się radośnie na każdego napotkanego dwunożnego..... i tak dalej... Pozdrawiamy i do zobaczenia
Wszystkim dziękujemy za tyle miłych i ciepłych słów...