Fryzura rewelacyjna , myślę , że stworzycie nową modę. Kompletnie jestem zszokowana widokiem Roxy stojącej w wannie potulnie jak "czarny baranek' , co za dobrze wychowana Dama.
Głaskanka dla czyścioszka i gratulacje dla Wychowawców
Roxanka śliczna - i przed kapielą i w kąpieli i po kąpieli
W nowej fryzurce wygląda bosko!! Szczyt berneńskiej elegancji!
I nawet minkę podczas "prania futerka" ma zadowoloną bo Bastek w wannie to ma minę prawdziwego skazańca a i patrzy ciągle po bokach, czy aby na pewno nie da się stamtąd zwiać
obłędna hipiska - Ulcia jeszcze piórko!
Proszę o szczególne głaskanko dla dziewczynki
Widze, ze Roxa dzielnie pokonuje miedze....pola zaorane.... mozna wrócic na kąpiel do domku
super fryzurka na ,,usach'' pięknej Roxy... a zdjęcia z kapieli rewelacja, u nas niestety nie da rady, bo Astor przeważnie chce opuszczać wanne jak tylko zajmiemy sie czymś innym oprócz niego ...hahaha moze w związku z piekna pogodą gdzieś sie spotkamy w parku ...??
O! Aga dawno Cię nie było. My ostatnio często w parku bywaliśmy, nawet się za Wami rozglądaliśmy. Na majówkę jedziemy na działkę, a 20 maja wyjeżdżamy po górkach połazić, więc na razie chyba nam się nie uda spotkać.
Roxa nawet w parku zaczęła ćwiczyć kondycję wspinaczkową
Może po powrocie nam się uda umówić, jeśli Astorek nie będzie się akurat działkował
zobaczymy moze sie jakoś spotkamy... a Roxa na skałkach tudzież nad wodospadem prezentuje sie jak zwykle pięknie ja tam nie chodzę bo za dużo wiewiórek hahahaha a jak wiesz są one bardzo beszczelne i potrafią podejśc do psa na 50 cm...ZGROZA!!! wiec omijam zakątek drzewek iglastych ...
pozdrawiam i zycze miłego i owocnego wypoczynku w majówkę AGA