Każda inna a obie jednakowa śliczne i kochane. Piękny duecik , i fantastycznie się razem bawią. A w nocy śpią spokojnie? Nie mają czasem zakus, żeby wstać o 3 nad ranem i pobawić się w domu w ganianego?
Gala spi z nami na górze w sypialni a Aronka Biedronka ma swój domek na dole i jest zamknieta więc z nocnych zabaw nici a zabawy w ganianego są od rana do wieczora Z krótkimi przerwami na sen i jedzenie Nawet nie wiedziałam ,że posiadanie dwóch psów może być tak superaste /
POGODA PIĘKNA.LASKI SĄ W SIÓDMYM NIEBIE ARONKA BIEDRONKA DZIEKI SWOJEJ ANTENIE ZNAJDUJE DROGĘ DO DOMU GALA RAZEM TAKIE FOTOGIENICZNE,ZE BIEDACZKI CODZIENNIE MAJĄ SESJE ZDJECIOWE
Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy Dzisiaj była mini sesja zdjeciowa Gala oczywiście jak sie cos dzieje koło posesji nieuchwytna . Stróżuje i stróżuje
Aronka Biedronka typowa dama i modelka w jednym widać ,że myśląca dziewczyna bo po co ma się przemęczać biegając po zaspach niech Gala pobiega-przyjemne z pożytecznym pozdrawiamy
magat napisał(a):nie ma co narobiłyście dziewczyny apetyt na " dwupak" super ponton , jak sie go utrzymuje w czystości?
Ponton nie mieścił się do pralki więc kupiłam większą. Do niej też się nie mieścił więc zakupiłam odkurzacz piorący Aronka Biedronka jak się wkurzy na Galę to za kare jej sika do legowiska.Piorę i piorę Gala wyniosła się na pufe fatty ze skóry ekologicznej . I tam Aronka lubi zajrzeć. ale wyciera się super. I nagle mnie olśniło http://www.allegro.pl/item892260376_fat ... nthon.html zamówiłam ze skóry ekologicznej