U nas mróz trzyma tęgi choć śniegu nie za wiele. W południe powietrze jest aż niebieskie. Napstrykaliśmy mnóstwo foteczek, część (niewielką) wstawiamy Aż zimno patrzeć
W biegu i w galopie
Ulubiony sprzęt zimowy
Portreciki
Myślałam, że może żaba zamarzła, ale szczęśliwie się udało Buziaki z mroźnych Kielc
dobrze że wstawiłaś fotki w galopie bo inaczej bym stwierdziała że Horacy do dumny, spokojny i ułożony arystokrata zawsze poważny, a teraz przynajmniej widzę, że nie zawsze uf...
Horacek ma często takie poważne miny na zdjęciach, bo, żeby się nie ruszał a był zainteresowany, mówię do niego: a kto to idzie? albo: gdzie jest Kiziunia? albo: tam jest chyba jakiś piesek! albo: Holiszko popatrz na mamusię ;) albo inne temu podobne zdania I on wtedy przyjmuje tą myślącą minę Zrozumieć pańciną paplaninę to jest wyzwanie dla psa
Ostatnio edytowano 2009-01-07, 19:20 przez marzena, łącznie edytowano 1 raz
ja troche podśpiewuje i wtedy Altek tek fajnie przekrzywia głowę i spogląda na mnie co to za dziwne dźwięki Horacek dostojny, ale najcudowniejszy z osprzętem zimowym
Ha ha! Do Emi nic nie dociera oprócz "choc masz" Mr. Horacy na fotkach wygląda jakby był hrabią albo murgrabią Poważny stateczny i dystyngowany! Przystojniacha!!!