Apcik napisał(a):Barbapapa napisał(a): Kosci drobiowych po obróbce termicznej nie wolno dawać.
a moge wiedzieć dlaczego
Bo się robią kruche i ostre , na surowo są ponoć elastyczne i bezpieczne.
Ja daje kurze łapki w całości na surowo.
Apcik napisał(a):Barbapapa napisał(a): Kosci drobiowych po obróbce termicznej nie wolno dawać.
a moge wiedzieć dlaczego
frappe napisał(a):Panda zna w sumie smak Royala, psich ciastek, dzięki Aluni smak pamiętnego schabowego no i nieszczęsnej qpy... Czy powinnam rozwijać jej kubki smakowe ? i poszerzać granice kulinarne ?
anula napisał(a):Ja też na surowo, ale je polewam najpierw wrzątkiem. Wet kręcił nosem na bakterie na surowiźnie.
Barbapapa napisał(a):anula napisał(a):Ja też na surowo, ale je polewam najpierw wrzątkiem. Wet kręcił nosem na bakterie na surowiźnie.
Zdecydowanie gorsze są grzyby w suchym.
anula napisał(a):Cholibka niedobrze, czy ta Beata jest na forum? Może mogłaby rozwinąć temat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości