Moderator: Aga-2

gdyby ktoś mógł zrobić fotki Dixie od Trotinskeho Potoka (klasa szczeniąt).
 gdyby ktoś mógł zrobić fotki Dixie od Trotinskeho Potoka (klasa szczeniąt).

Prosimy o kciuki za Hikulka
  Prosimy o kciuki za Hikulka 

izu napisał(a): Prosimy o kciuki za Hikulka
 ja juŻ trzymam
  ja juŻ trzymam   
    A jutro będe jeszcze mocniej 3maĆ
  A jutro będe jeszcze mocniej 3maĆ  

anula napisał(a):Kurczę jaka fajna wystawa, taka mała konkurencja!!!
 Moim zdaniem Sawa jest zdecydowanie lepszą eksterierowo sunią niż Muflon więc konkurencji się chyba nie musicie obawiać
  Moim zdaniem Sawa jest zdecydowanie lepszą eksterierowo sunią niż Muflon więc konkurencji się chyba nie musicie obawiać  

Nie mam co narzekać na Sawę, tylko na ostatnich wystawach strasznie długo czekamy. W Warszawie na klubówce spędziliśmy ok. 7 godzin! Zawsze sobie obiecuję, że oblecę też inne ringi i napasę sobie oczy innymi psiokami, którę strasznie mi się podobają, i które oczywiście jak mi życia wystarczy będę mieć
 Nie mam co narzekać na Sawę, tylko na ostatnich wystawach strasznie długo czekamy. W Warszawie na klubówce spędziliśmy ok. 7 godzin! Zawsze sobie obiecuję, że oblecę też inne ringi i napasę sobie oczy innymi psiokami, którę strasznie mi się podobają, i które oczywiście jak mi życia wystarczy będę mieć  a potem się okazuje że od bernów nijak się nie mogę oderwać, bo fajnych kandydatów na repro chcę pooglądać i same repro i pogadać ze znajomymi, no i same widzicie, ze na takiej wystawie w skali mikro można więcej, co nie?
 a potem się okazuje że od bernów nijak się nie mogę oderwać, bo fajnych kandydatów na repro chcę pooglądać i same repro i pogadać ze znajomymi, no i same widzicie, ze na takiej wystawie w skali mikro można więcej, co nie? 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości