My będziemy z naszym chinem
 Salma jeszcze podzieciowa
  Salma jeszcze podzieciowa   , a Demi za malutka
 , a Demi za malutka 

Moderator: Aga-2
 Salma jeszcze podzieciowa
  Salma jeszcze podzieciowa   , a Demi za malutka
 , a Demi za malutka 

nugatika napisał(a):a ja bede tez

dwa skarby Alma i Adelka
 dwa skarby Alma i Adelka  

46 kg pieska i troszkę cięższego ludzia w mojej osobie + mała torba + zapasy na drogę i wieczór + ....no może to wszystko.
 46 kg pieska i troszkę cięższego ludzia w mojej osobie + mała torba + zapasy na drogę i wieczór + ....no może to wszystko.  

ale fajosko
 ale fajosko 

nelis napisał(a):My taky pojedeme s nasim Barthem a jeste pojedeme se znamymi, co maji Cassi od Trotinskeho potoka a pojede se na vystavu podivat Disenka Eleuteria, ale nebude se jeste vystavovat

jen jsem slysela, ze u vas se nesmi brat psy na vystavu, kteri nejsou zgloseni-prihlaseni na vystavu..takze Disena neni prihlasena a nebude vystavovana, ale pry tam na vystaviste nesmi..tak ji nemuzeme vzit sebou
  jen jsem slysela, ze u vas se nesmi brat psy na vystavu, kteri nejsou zgloseni-prihlaseni na vystavu..takze Disena neni prihlasena a nebude vystavovana, ale pry tam na vystaviste nesmi..tak ji nemuzeme vzit sebou  

, ale mam nadzieję że od lutego siostrzyczki bedą miały wiele okazji by  sie spotykać na wystawach
, ale mam nadzieję że od lutego siostrzyczki bedą miały wiele okazji by  sie spotykać na wystawach  

izu napisał(a):Jak będziesz widziała kogos z chinem, kto kręci się koło bernów - koniecznie zaczep!

Zuzanda napisał(a):nie ma sprawy zaczepie
 Trochę się boję, czy uda mi się go dobrze przygotować - jeszcze teraz z zimową czupryną
  Trochę się boję, czy uda mi się go dobrze przygotować - jeszcze teraz z zimową czupryną 

. Więc zostałam się sama (z Czakiem - ale on nie ma prawa jazdy). Trochę daleko jak na moje zdolności kierownicze (i fizycznie i psychicznie nie dam rady sama dojechać - i wrócić).
 . Więc zostałam się sama (z Czakiem - ale on nie ma prawa jazdy). Trochę daleko jak na moje zdolności kierownicze (i fizycznie i psychicznie nie dam rady sama dojechać - i wrócić). 

ale gdybyś nie znalazła lepszego rozwiązania, to może dojechałabyś do nas i od nas mój mąż albo ja poprowadzimy Wasze auto? My bierzemy tylko 4 kg psa
   ale gdybyś nie znalazła lepszego rozwiązania, to może dojechałabyś do nas i od nas mój mąż albo ja poprowadzimy Wasze auto? My bierzemy tylko 4 kg psa  Wiem, że to nie super rozwiązanie, ale gdyby coś daj znać
  Wiem, że to nie super rozwiązanie, ale gdyby coś daj znać 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości