Nie mogę się nadziwić dlaczego pod Waszymi drzwiami nie stoi kolejka po rozkoszniaczki.Życzę im wszystkim żeby znalazły domki i kochające rodzinki dorównujące Waszej.
Pozdrawiam
Ja wiem dlaczego:
1 po pierwsze primo, wy już macie bernusie, więc się nie ustawiacie
2 po drugie primo, ci z was, którzy jeszcze nie mają to jeszcze nie mogą
3 po trzecie primo dla tych , którzy chcą Pomorze jest na końcu świata (tak mi wychodzi z rozmów z ludźmi) - no nie mówię tu o pani Sylwi, której z Anglii nie jest za daleko, czy też pani Iwonie z Zamościa, która się cieszy , że zwiedzi Polskę przy okazji, Poznań czy też okolice Gorzowa to już wogóle rzut beretem.
4 po czwarte primo chyba za mało medialna jestem.
Jednak większość zainteresowanych to okolice Krakowa i im pasuje kupić gdzieś na ppołudniu albo w centrum Polski a już najdalej to skłonni są do Poznania jechać, natomiast słysząc Koszalin dziękują

I tak po prawdzie mało kogo interesuje w jakich wqarunkach szczenięta mieszkają, ile pracy i serca się w nie wkłada, jakie jest skojarzenie? Ważne żeby było blisko i najlepiej tanio.
Przepraszam za moje narzekanie ale coś jestem w nienajlepszym nastroju. Cieszę się, że przynajmniej te już wybrane będą miały naprawdę wspaniałe domy.

Poprzytulaj je ode mnie!
 Poprzytulaj je ode mnie!   

Jęli mój net będzie tak łaskawy jak ostatnio znowu coś tu włożę.
  Jęli mój net będzie tak łaskawy jak ostatnio znowu coś tu włożę.

ściskam Wasm gorąco, dziękuję za słowa otuchy i kciuki
  ściskam Wasm gorąco, dziękuję za słowa otuchy i kciuki   odezwę się jak tylko będę coś wiedziała
 odezwę się jak tylko będę coś wiedziała