Śliczne zdjątka Juju Abi to już piękna kobietka i widze że zazdrośnica, czyżby po swojej pańci Troche szkoda, że tak mało zdjęć jej nam pokazujesz Na stronce nie uzupełniasz ich, a Abi jest taka cudowna, że z chęcią bym sobie pooglądała więcej Pozdrawiam, uściski i czochranka dla Niuni
Ze zdjąciami postaram się poprawić, ale w szkole ciężko i męczą strasznie a do tego jeszcze ten głupi komp się co chwile psuje a stronka bedzie aktualizowana tylko ze Marta od Deborki (robi mi stronke) ma teraz jakieś problemy, pisała o nich na forum
A zazdrosciara to zniej straszna nie wiem po kim to ma, ale chyba nie pomnie mysle, ze po mnie ma te lepsze cechy charakteru
bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa i za czochrańce U nas wkońcu spadł śnieg i choć jest go nie wiele i pewnie za niegługo stopnieje Abi jest w siudmym niebie i obrzera sie śnieiem myśląc że to lody
Ten lisek to nasz drugi psiak, kundelek Puszek. Ma już 13 lat i na głowie 30kg cięższą i 3 razy większą Abusie Ale co tam odmłodnieje jak troche dzieci poniańczy a to jego fotecka