Już rozum jej wrócił na swoje miejsce.

. Jak się przebudzi ze snu zimowego
 . Jak się przebudzi ze snu zimowego  To jest taki klusek: do jedzenia pierwszy do spania pierwszy. Usiądę z nimi na kocu na kolanach pierwszy i co robi odrazu , śpi oczywiście!
  To jest taki klusek: do jedzenia pierwszy do spania pierwszy. Usiądę z nimi na kocu na kolanach pierwszy i co robi odrazu , śpi oczywiście! 

Halina napisał(a):Asiu zapraszamy!!!
Z Liderem coś skomponujemy. Jak się przebudzi ze snu zimowego
To jest taki klusek: do jedzenia pierwszy do spania pierwszy. Usiądę z nimi na kocu na kolanach pierwszy i co robi odrazu , śpi oczywiście!
Nie dziwię ci się, że ci się podoba, misiek ma mocny łepek, kark szeroki, klate wypiętą. Bardzo fajny psiak aaa co się dzieje dookoła ma w duuuużym poważaniu , znaczy w nosie

zobaczyłam Halinko, że dodałaś tutaj komentarz i już byłam święcie przekonana, że zobaczę kolejny link do tych słodkości...
  zobaczyłam Halinko, że dodałaś tutaj komentarz i już byłam święcie przekonana, że zobaczę kolejny link do tych słodkości...   normalnie mnie strasznie rozpuściłaś
  normalnie mnie strasznie rozpuściłaś   

już mnie ściska w brzuszku
  już mnie ściska w brzuszku  tylko misek muszę dokupić bo przecież każy mieszkaniec musi mieć swoją własną osobistą
  tylko misek muszę dokupić bo przecież każy mieszkaniec musi mieć swoją własną osobistą   obawiam się jedynie o akceptację innych czworonożnych (oprócz Bosmana oczywiście, bo ten to przecież zaliże na śmierć
 obawiam się jedynie o akceptację innych czworonożnych (oprócz Bosmana oczywiście, bo ten to przecież zaliże na śmierć  ) trzymajcie kciuki za malego glutka
 ) trzymajcie kciuki za malego glutka  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości