, co rusz mi się mały Poker jawi
 , co rusz mi się mały Poker jawi   walnięta ciotka jestem, bo widzisz Halinka jaki one ten brąz mają ciemny, już gdzie niegdzie widać taki wiśniowy, a jak fajnie kolorki rozłożone, śliczne mordki
 walnięta ciotka jestem, bo widzisz Halinka jaki one ten brąz mają ciemny, już gdzie niegdzie widać taki wiśniowy, a jak fajnie kolorki rozłożone, śliczne mordki   to piękne psy będą
 to piękne psy będą 

Oby sunie były podobne do swojej starszej siostruni Kontrusi to rozkochają w sobie wszystkich facetów
 Oby sunie były podobne do swojej starszej siostruni Kontrusi to rozkochają w sobie wszystkich facetów   i będa równie zręcznie łamac ich serduszka
 i będa równie zręcznie łamac ich serduszka  

te glutki sa tak urocze, ze mozna je ogladac w kółko. A moze nasze forum wydaloby jakis album ze zdjeciami takich maluchow??? Cos do czego zagladalibysmy gdy wszystkiego nam juz dosc. Taki "babybern".Oferuje pomoc przy organizacji.
 te glutki sa tak urocze, ze mozna je ogladac w kółko. A moze nasze forum wydaloby jakis album ze zdjeciami takich maluchow??? Cos do czego zagladalibysmy gdy wszystkiego nam juz dosc. Taki "babybern".Oferuje pomoc przy organizacji.
agares22 napisał(a):Ostatnia sesja rozkłada

dla bernomaniaków
 dla bernomaniaków

Poker napisał(a):Kobieto kochana prześlij mi na maila "upapranego szczonka" - plissss
myślałam, że tylko dzieci Holly tak będę przeżywać, a tu i dla tego miotu serce pika, co rusz mi się mały Poker jawi
walnięta ciotka jestem, bo widzisz Halinka jaki one ten brąz mają ciemny, już gdzie niegdzie widać taki wiśniowy, a jak fajnie kolorki rozłożone, śliczne mordki
to piękne psy będą

Zobaczcie ile to radości
 Zobaczcie ile to radości  Ale tak zupełnie serio, na pewno domki się znajdą, spokojnie
 Ale tak zupełnie serio, na pewno domki się znajdą, spokojnie  

pooglądać te rozkoszne ślicznoty.
 pooglądać te rozkoszne ślicznoty.

a jakie szczekliwe
 a jakie szczekliwe  normalnie bomba
  normalnie bomba   

no, może nie szczekającego a brumchającego (chociaż nie wiadomo czy się od Bosmana szczekać nie nauczy
  no, może nie szczekającego a brumchającego (chociaż nie wiadomo czy się od Bosmana szczekać nie nauczy   ) hihihi, już się doczekać nie mogę
 ) hihihi, już się doczekać nie mogę  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości