Halina napisał(a):A teraz glutki , ukończony 1 tydzień życia. Jest to poważny wiek a więc i imiona muszą mieć nie!?
SUCZKI - 1 TYDZIEŃ
LADY - zarezerwowana a imię wybrała przyszła właścicielka, zresztą słusznie. A jak będzie chciała to się zdradzi czyja jest. W każdym razie wspaniałe ręce

Obrazek
 Taka słodziutka
 Taka słodziutka  Imiona świetne!!!
 Imiona świetne!!!

ha, ha Asiu nie nie chodzi o ciebie. Jak wspomniałam imię wybrała przyszła właścicielka a nie sądzę żebyś ty się pod nią podszywała
 ha, ha Asiu nie nie chodzi o ciebie. Jak wspomniałam imię wybrała przyszła właścicielka a nie sądzę żebyś ty się pod nią podszywała  

śliczności. Widzę ,że moja wybranka już ma nowy domek sunia nr.3chyba Lady Dark ,a Lilli już też ma domek?bo to druga moja wybranka
 śliczności. Widzę ,że moja wybranka już ma nowy domek sunia nr.3chyba Lady Dark ,a Lilli już też ma domek?bo to druga moja wybranka  czochranka dla maluchów i reszty kniejowatych
 czochranka dla maluchów i reszty kniejowatych 

(żart oczywiście)
  (żart oczywiście)
 bardzo sie ciesze ze halinko dzieki Tobie mozemy uczestniczyc w zyciu tych cudnych malych bernusiow, patrzec jak sie rozwijaja z dnia na dzien...codziennie zagladam tutaj i patrze na kniejowe maluchy...serdecznie pozdrawiam..aha halinko dostalam maila - dziekuje
  bardzo sie ciesze ze halinko dzieki Tobie mozemy uczestniczyc w zyciu tych cudnych malych bernusiow, patrzec jak sie rozwijaja z dnia na dzien...codziennie zagladam tutaj i patrze na kniejowe maluchy...serdecznie pozdrawiam..aha halinko dostalam maila - dziekuje 

Ależ one, Halinko, słodkie są!  Kontrusia też kiedyś taka mała była???
   Ależ one, Halinko, słodkie są!  Kontrusia też kiedyś taka mała była???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość