Witam serdecznie:)
Poszukujemy DSPP chłopaka z dobrej rodziny:) jeżeli ktoś coś wie o aktualnych miotach to prosiłbym o info.
Pozdrawiam
Robert

Moderator: annasm

jestem w pełni świadoma, że DSPP jest rasą bardziej kontrolowaną i przez to jest zdrowsza, to też był powód dlaczego zdecydowałam się na takiego psiaka. Ile czekaliście na swoje psie pociechy?
 jestem w pełni świadoma, że DSPP jest rasą bardziej kontrolowaną i przez to jest zdrowsza, to też był powód dlaczego zdecydowałam się na takiego psiaka. Ile czekaliście na swoje psie pociechy?Asieńka napisał(a): jestem w pełni świadoma, że DSPP jest rasą bardziej kontrolowaną i przez to jest zdrowsza,?

Bardzo zależy mi na trafieniu na zdrowego psiaka, bo z poprzednim moim cane corso przeszłam ogromne męczarnie: wnętrak, 3 powieka, ciężka choroba wątroby, wada serca no i niestety mimo podszytego żołądka raz go zdążyliśmy odratować przed skrętem ale drugi raz już się niestety nie udało. Nie ma chyba jednak rasy, która zagwarantuje długowieczność bez chorób
 Bardzo zależy mi na trafieniu na zdrowego psiaka, bo z poprzednim moim cane corso przeszłam ogromne męczarnie: wnętrak, 3 powieka, ciężka choroba wątroby, wada serca no i niestety mimo podszytego żołądka raz go zdążyliśmy odratować przed skrętem ale drugi raz już się niestety nie udało. Nie ma chyba jednak rasy, która zagwarantuje długowieczność bez chorób  
  .
. , niemniej trzeba sie liczyc, ze i taki egzemplarz moze sie trafic...
, niemniej trzeba sie liczyc, ze i taki egzemplarz moze sie trafic...

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości