Moderator: annasm

paulina86x napisał(a):ale nie jestem w stanie zapłacić za niego 2500zł , ponieważ chcę psa do domu a nie na wystawy proszę o pomoc !!

- nie wszystkie psy bywajace na wysatwach sa używane w hodowli. Spory odsetek nawet z takim przeznaczeniem się na ową wystawę nie wybiera.
 - nie wszystkie psy bywajace na wysatwach sa używane w hodowli. Spory odsetek nawet z takim przeznaczeniem się na ową wystawę nie wybiera.
 ) - jak nowy mercedes kosztuje powiedzmy 20 tyś zł, to raczej bedzie bity albo kradziony
) - jak nowy mercedes kosztuje powiedzmy 20 tyś zł, to raczej bedzie bity albo kradziony 

paulina86x napisał(a):(...) tylko niech czasami ktoś pomyśli co poczuje druga strona?? (...)

Moja Emila bez mojego najmłodszego syna żyć nie może!Jak Patryk gdzieś wyjedzie to chodzi jak struta,jest osowiała i smutna
 Moja Emila bez mojego najmłodszego syna żyć nie może!Jak Patryk gdzieś wyjedzie to chodzi jak struta,jest osowiała i smutna  Najszczęśliwsza jest przy nim
 Najszczęśliwsza jest przy nim  On jest jej największym przyjacielem,kompanem do zabaw,szaleństw na spacerach i w domu
 On jest jej największym przyjacielem,kompanem do zabaw,szaleństw na spacerach i w domu  Taka z nich nierozłączna parka
 Taka z nich nierozłączna parka  I jestem pewna,że gdyby przyszło co do czego Emila bez wahania stanęła by w jego obronie mimo tego,że ogólnie kocha cały świat swojej rodzinie nie pozwoli zrobić krzywdy
 I jestem pewna,że gdyby przyszło co do czego Emila bez wahania stanęła by w jego obronie mimo tego,że ogólnie kocha cały świat swojej rodzinie nie pozwoli zrobić krzywdy  Jest z nami już rok i uważam,że jeśli chodzi o tą rase to teoria(to co piszą na temat szwajcarów) a praktyka to dwie różne rzeczy!Często jedno z drugim kompletnie się nie zgadza
 Jest z nami już rok i uważam,że jeśli chodzi o tą rase to teoria(to co piszą na temat szwajcarów) a praktyka to dwie różne rzeczy!Często jedno z drugim kompletnie się nie zgadza 

???Uważam,że niczego jej nie brakuje i mogłaby śmiało startować
 ???Uważam,że niczego jej nie brakuje i mogłaby śmiało startować 

aneczka2014 napisał(a):2kreski-dlaczego uważasz,że Coco nie nadaje się na wystawy???Uważam,że niczego jej nie brakuje i mogłaby śmiało startować

Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość