Moderator: Anirysova
JoannaO napisał(a):Przy czytaniu przyszła mi tylko do głowy padaczka. Ataki nie musza być silne. Moze byc tylko delikatne zamroczenie, mały odlot. Świetnie, że dziewczyna czuje sie lepiej. No i super, że szukasz dalej. A tak na marginesie.....bystra dziewczynka, szybko poustawiala wszystkich po kątach
Barbel napisał(a):Aga - Barbela skurczyło po pysku w momencie tego ataku. Nie zapiszczał, ale objaw był jak neurologiczny....
Zdrówka Smarkatej.
Aga-2 napisał(a):Barbel napisał(a):Aga - Barbela skurczyło po pysku w momencie tego ataku. Nie zapiszczał, ale objaw był jak neurologiczny....
Zdrówka Smarkatej.
Asta coś tam mruczała, ale pyska nie widziałam, bo jak się zaczęła zaplatać, to była do mnie tyłem. Jak już upadła / położyła się na boku, to pychol miał wyraz normalny. Trochę ruszała chyba łapami, ale to nie były konwulsje, czy drgawki, tylko raczej jakby objaw bólu (?) Jakbym to miała opisać, to prędzej tak, chociaż wiem, że padaczka może różnie wyglądać.
Myślałam o Tobie i o Barblu podczas całego tego zdarzenia. Może to starszy kumpel przepycha smarkatą z powrotem do nas
Barbel napisał(a):Pewnie tak! W końcu musi za niego odebrac championat. Czech również!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość