Obrazek został zmniejszony.

Moderator: Apcik

. Morinek dzień spędził z prezentami rozmerdany, jak to on.
 . Morinek dzień spędził z prezentami rozmerdany, jak to on.

(ogólnie Morris kochliwy jest)
 (ogólnie Morris kochliwy jest)

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) Jimi uwielbia wodę, ale jescze nie pływał, wchodzi chętnie, łapki moczy i brzuch, a potem jest badanie gruntu, jedną łapką, drugą i w tył zwrot
 Jimi uwielbia wodę, ale jescze nie pływał, wchodzi chętnie, łapki moczy i brzuch, a potem jest badanie gruntu, jedną łapką, drugą i w tył zwrot  

.
 .
 może wujków w końcu nauczysz pływać ?
 może wujków w końcu nauczysz pływać ?   chociaż przez tyle lat się nie nauczyli to pewnie już się nie nauczą .Przyjeżdżaj do cioci do oczka wodnego
 chociaż przez tyle lat się nie nauczyli to pewnie już się nie nauczą .Przyjeżdżaj do cioci do oczka wodnego  

Ella napisał(a):A na przedostatnim zdjęciu-Morris wyłaniający się z wody-szczególnie pięknie się prezentuje

Tasmanska napisał(a):a gdzie ten malutki szczeniaczek? Teraz to już duże psisko.

Gocha napisał(a):Morinku Ty pływasz

Gocha napisał(a):Przyjeżdżaj do cioci do oczka wodnego
 . Szkoda by było zmarnować tyle Waszej ciężkiej pracy, Morris jest, jakby tu powiedzieć, dość dynamiczny
 . Szkoda by było zmarnować tyle Waszej ciężkiej pracy, Morris jest, jakby tu powiedzieć, dość dynamiczny   . Całuski dla brodzących
 . Całuski dla brodzących   
 HaniaHa napisał(a):Ale super wodne foty!!!

Z tego, co wyczytałam mają wiele wspólnego
 Z tego, co wyczytałam mają wiele wspólnego   

ambitny plan jest
 ambitny plan jest   

. Patrząc na nasze zdjęcia też bym do siebie mówiła pani ale bądź tak miła i odejmij mi te parę lat i zapomnij o pani
. Patrząc na nasze zdjęcia też bym do siebie mówiła pani ale bądź tak miła i odejmij mi te parę lat i zapomnij o pani  .
. właścicielka Florka napisał(a): Floruś jest brodzący ale chcemy to zmienić tego lata ambitny plan jest
 .
.właścicielka Florka napisał(a):Wnioskuję, że jesteście z okolic Sanoka, tak?
 .
.
Asia Morrisowa napisał(a):Witamy serdecznie w naszej galerii. Patrząc na nasze zdjęcia też bym do siebie mówiła pani ale bądź tak miła i odejmij mi te parę lat i zapomnij o pani
.
właścicielka Florka napisał(a): Floruś jest brodzący ale chcemy to zmienić tego lata ambitny plan jest
Najważniejsze, że lubi wodę. Może Florek jest Szuwarek? Najważniejsze, żeby była dobra zabawa.
właścicielka Florka napisał(a):Wnioskuję, że jesteście z okolic Sanoka, tak?
Jesteśmy z okolic Rzeszowa ale to rzut beretem, no dwoma, od Przeworska, wiec może się uda.
Zdjęcia się pojawią, usiłujemy odzyskać zdjęcia z Ustronia...

ja tak z szacunku, ale oki Asiu
 ja tak z szacunku, ale oki Asiu   odmłodzimy Cię tu szybciutko
 odmłodzimy Cię tu szybciutko  

a może tak spotkamy się w pół drogi, w pięknym Łańcucie, może pokażemy psiakom pałacyk
 a może tak spotkamy się w pół drogi, w pięknym Łańcucie, może pokażemy psiakom pałacyk  

.
. . Natomiast nasz poprzedni berneńczyk - Borysek, był wybitnie brodzącym egzemplarzem
. Natomiast nasz poprzedni berneńczyk - Borysek, był wybitnie brodzącym egzemplarzem   , jak się tylko futerko na brzuszku zmoczyło to z godnością opuszczał akwen
, jak się tylko futerko na brzuszku zmoczyło to z godnością opuszczał akwen  

,nie tylko" berny" ale i " duże szwajcary" to takie dzieciaki,pomimo "dorosłego" wieku.
 ,nie tylko" berny" ale i " duże szwajcary" to takie dzieciaki,pomimo "dorosłego" wieku. (na całe szczęscie
 (na całe szczęscie  )
 )

Ella napisał(a):Bo one takie są,nie tylko" berny" ale i " duże szwajcary" to takie dzieciaki,pomimo "dorosłego" wieku.
Często śmiejemy się z naszej 20 miesięcznej Jokasty,której szczeniackie zabawy i wygłupy wciąż w głowie(na całe szczęscie
)
 , zaglądam do galerii Jokasty i ostatnio do innych dużych też. Jokusia zapewnia Wam dodatkowo parę kilo więcej słodyczy
 , zaglądam do galerii Jokasty i ostatnio do innych dużych też. Jokusia zapewnia Wam dodatkowo parę kilo więcej słodyczy  . To jest niesamowity widok, jak taki "niby już duży" pies bawi się jak szczeniaczek
. To jest niesamowity widok, jak taki "niby już duży" pies bawi się jak szczeniaczek  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości