. Wybór padł na kameralną XXII Podkarpacką Wystawę Psów Rasowych w Sanoku. Wystawa faktycznie malutka ale bardzo sympatyczna. Wystrojeni w ringówkę od cioci Gosi, wyprani i wysuszeni przez ciocię Kasię i zmobilizowani przez babcię Gosię spakowaliśmy niezbędnik wyczytany na forum i wyruszyliśmy. Sędzią w naszej grupie była Viktoria Pogodina z Ukrainy. Sprawna, dokładna - przemacała od czubka nosa do końca ogona
. Wybór padł na kameralną XXII Podkarpacką Wystawę Psów Rasowych w Sanoku. Wystawa faktycznie malutka ale bardzo sympatyczna. Wystrojeni w ringówkę od cioci Gosi, wyprani i wysuszeni przez ciocię Kasię i zmobilizowani przez babcię Gosię spakowaliśmy niezbędnik wyczytany na forum i wyruszyliśmy. Sędzią w naszej grupie była Viktoria Pogodina z Ukrainy. Sprawna, dokładna - przemacała od czubka nosa do końca ogona   . Wróciliśmy ze srebrnym medalem, oceną doskonałą i ładnym opisem: dobrej wielkości, w bardzo dobrym typie, głowa jest harmonijna, długa elegancka szyja, prosty grzbiet, dobrze kątowany i z przodu i z tyłu, dobry temperament, dobra prezentacja, ruch jest swobodny. Tremę miałam straszną ale Morrisek miał taką frajdę, że jakoś przeżyłam. Spotkaliśmy kolegów i koleżanki ze szkolenia, zawarliśmy nowe sympatyczne znajomości a ciocia Kasia podtrzymywała nas na duchu.
. Wróciliśmy ze srebrnym medalem, oceną doskonałą i ładnym opisem: dobrej wielkości, w bardzo dobrym typie, głowa jest harmonijna, długa elegancka szyja, prosty grzbiet, dobrze kątowany i z przodu i z tyłu, dobry temperament, dobra prezentacja, ruch jest swobodny. Tremę miałam straszną ale Morrisek miał taką frajdę, że jakoś przeżyłam. Spotkaliśmy kolegów i koleżanki ze szkolenia, zawarliśmy nowe sympatyczne znajomości a ciocia Kasia podtrzymywała nas na duchu. 
Obrazek został zmniejszony.

moje gratulacje
 moje gratulacje   Morris piękny chłopak
 Morris piękny chłopak  

. Czochranko dla stada, szczególnie dla śliczniej Rysi - ona jest straszna pieszczocha
. Czochranko dla stada, szczególnie dla śliczniej Rysi - ona jest straszna pieszczocha   

![:] :]](./images/smilies/icon_45.gif) dziękujemy. A Cynamona mieliśmy przyjemność podziwiać w Rzeszowie na wystawie - jest obłędny
 dziękujemy. A Cynamona mieliśmy przyjemność podziwiać w Rzeszowie na wystawie - jest obłędny  

Buziaczki
 Buziaczki  

. I że pani była miła to siadł na wszelki wypadek, bo może by smaczka dała, że tak ładnie siedzi
. I że pani była miła to siadł na wszelki wypadek, bo może by smaczka dała, że tak ładnie siedzi   . Ze mną trochę gorzej, bo trema ogromna i stabilizatory na kostkach, ledwo chodziłam. Ale bardzo fajnie spędziliśmy czas i pogoda na ten jeden dzień łaskawsza się zrobiła. Mieliśmy jeszcze w planie nasz ulubiony skansen w Sanoku, bo organizatorzy zafundowali wystawcom darmowe zwiedzanie, ale akurat zaczęło padać a w skansenie dzikie tłumy.
. Ze mną trochę gorzej, bo trema ogromna i stabilizatory na kostkach, ledwo chodziłam. Ale bardzo fajnie spędziliśmy czas i pogoda na ten jeden dzień łaskawsza się zrobiła. Mieliśmy jeszcze w planie nasz ulubiony skansen w Sanoku, bo organizatorzy zafundowali wystawcom darmowe zwiedzanie, ale akurat zaczęło padać a w skansenie dzikie tłumy. już nie maaa sceniacka
 już nie maaa sceniacka