Hej nazywam się Brendon, tak na mnie wołają moje Pańcie, bo w rodowodzie nazywam się CAR PAMAJO CANIS FAMILIARIS. Strasznie dłuuugie to moje imię i nazwisko, dlatego może i lepiej, że wołają mnie Brendon:) Mam 9 tygodni, a od tygodnia mieszkam w moim nowym domku. Chciałbym sie zaprzyjaźnić z Wami. Mam nadzieję, że pomożecie w moim wychowaniu i pielegnacji? O kiedy mieszkam w nowym miejscu i juz poznałem swoje opiekunki zacząłem je starannie i notorycznie podgryzać:) Skubie za rękę, rękaw za co sie da, taka zabawa. Wydaje mi sie ze to sie niezbyt podoba Pańciom, ale jakos nie moge nad tym zapanować. Mimo ze mam wiele gryzaków i zabawek, ich recę są po prostu smaczniejsze. No i sikam w domu, robię to co godzinę, nie raz częściej, moja Pancia jedna i druga nie wiedza jak zrobić, abym załatwiał sie na dworze:) hehe dobrze im tak, mam nadzieje ze im nie podpowiecie jak mnie tego nauczyc No dobra niech bedzie, mozecie im podwiedziec Póki co załaczam foteczki
Zerknolem sobie do uzytkownikow i jest nas coraz wiecej.
jestem w szoku.
wiec wszystkim mowie dzien dobry i zapraszam do czestego odwiedzania forum i wypowiadania sie na rozne tematy. Poprostu do czestego udzialu w zyciu tego forum.
BRENDON zaprasza na swoją stronę internetową www.brendonek.webpark.pl - któa jest jeszcze dopracowywana. Uwagi i propozycje co do stronki www mile widziane:) Pozdrawiamy
Fajnie, że zrobiliście Brendonkowi stronkę.
Co do uwag:
mapka dojazdowa - strona nie istnieje
rodzice - błąd w imieniu ojca
Jak poprawicie i uzupełnicie "puste" podstronki będzie całkiem fajnie.