Moderator: Anirysova

brak słów a my bezgranicznie ufamy naszym wetom i wierzymy że dla naszych pupili zrobią wszystko a czasami mam wrażenie  że tylko kasa dla nich jest najważniejsza
  brak słów a my bezgranicznie ufamy naszym wetom i wierzymy że dla naszych pupili zrobią wszystko a czasami mam wrażenie  że tylko kasa dla nich jest najważniejsza  i nie obchodzi ich co czujemy że serducho nam pęka
  i nie obchodzi ich co czujemy że serducho nam pęka  .Wierzę,że Mokra da radę myślę że już teraz jest po właściwą opieką.Przesyłamy pozytywne fluidy dla dzielnej dziewczyny i trzymamy kciuki i co tylko się da
 .Wierzę,że Mokra da radę myślę że już teraz jest po właściwą opieką.Przesyłamy pozytywne fluidy dla dzielnej dziewczyny i trzymamy kciuki i co tylko się da 

ewazoltowska napisał(a):Niestety ja też nie wierzę "klinikom" odnośnie leczenia diagnostyka pol na pół.Jedno tylko jest pewne bardzo wy
soki koszt wszelkich usług bo to "klinika"

Tasmanska napisał(a):Wiem Agata:).
Ja specjalnie wstawiłam ten rachunek aby wszyscy mogli zobaczyć. To i tak udało nam się zbić 15%. Kiedy mąż rozmawiał z Dyrektorem i powiedział, że jesteśmy zdegustowani i wstrząśnięci.
Klinika to opieka całodobowa, myślałam, że tam naprawdę będzie dobrze Mokrej, no i te dializy- to one tak naprawdę wpłynęły na moją decyzję o umieszczeniu jej tam. Gdybym wiedziała wcześniej..... ale ta cholerna odległość utrudniała wszystko no i fakt, że jak wiecie mam niemowlaka w domu. Co też komplikuje wiele spraw stricto logistycznych. Naprawdę biję się w pierś, jak mogłam do tego dopuścić.

jakaś masakra chyba
 jakaś masakra chyba  Gosiu nie obwiniaj się nie mogłaś tego przewidzieć będzie dobrze zobaczysz
 Gosiu nie obwiniaj się nie mogłaś tego przewidzieć będzie dobrze zobaczysz 

Polskie realia weterynaryjne są w dalszym ciągu 100 lat za resztą Europy-sprzęt to nie wszystko.....
 Polskie realia weterynaryjne są w dalszym ciągu 100 lat za resztą Europy-sprzęt to nie wszystko.....

Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości