Ella napisał(a):Co do karmy Nutra Gold Holistic to doradza mi ją znajoma hodowczyni dobermanów.
goslava napisał(a):Ella i jaką podjęłaś w końcu decyzję???
goslava napisał(a):moja Diana je Britt Care ale powiem ze woli zasmaczony niewielką ilością oleju i stąd moje pytanie czy mogę jej taką zasmaczoną podawać, bo i na siersc olej dobry, tylko teraz jaki ten olej czy to wszystko jedno czy jest jakiś preferowany??
goslava napisał(a):moja Diana je Britt Care ale powiem ze woli zasmaczony niewielką ilością oleju i stąd moje pytanie czy mogę jej taką zasmaczoną podawać, bo i na siersc olej dobry, tylko teraz jaki ten olej czy to wszystko jedno czy jest jakiś preferowany??
Anirysova napisał(a):goslava napisał(a):moja Diana je Britt Care ale powiem ze woli zasmaczony niewielką ilością oleju i stąd moje pytanie czy mogę jej taką zasmaczoną podawać, bo i na siersc olej dobry, tylko teraz jaki ten olej czy to wszystko jedno czy jest jakiś preferowany??
Najlepszy dla psów jest olej z ryb.
Fajny jest ten z Brita, bo jest w butelce z dozownikiem, którym można spriskiwac suchą karmę:
http://www.pl.brit-petfood.com/pozostal ... -ososia/76
goslava napisał(a):Dziewczyny a czy ten olej z łososia z Britta można podawać codziennie??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości