Moderator: Aga-2
alicja napisał(a):
Chciałbym jeszcze cos wyjasnic bo jest mi z tym po prostu bardzo cieżko i nie ukrywam ze przykro.
Spartek mi trochę kulał na przednia łapkę zobaczyałm to dopiero na ringu jak z nim biegałam.Zastanawiałam sie co się stało czy cos sobie zrobił jak wysiadał z samochodu czy na postoju w lesie -nie mam pojęcia.Zresztą w jego wieku maja prawo trafiać sie rózne pzrypadłosci.Wystawiam go po to zeby pokazac że bernenczyk potrafi dożyć sędziwego wieku ,przy tym mimo możliwych dolegliwosci /jak w tym przypadku / radosnie uśmiechac sie do wszystkich/jak widac na zdieciu/(...)
Pani która z taką ironią osadziła spartka zyczę z całego serca zeby za te 10 lat z hakiem mogła też wbiec na ring i pokazac swoja pociechę innym.
Marzena.zlotanimfa napisał(a):Witam.
Gratulacje dla wszystkich wystawiających i ich czworonożnych pociech-gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW,tych DUŻYCH i tych MAŁYCH,dzięki za mile spędzony czas w gronie wspaniałych osób.
Gratulacje dla Apka,i Celiny,ale one już nas przyzwyczaiły co do swoich ocen.
Gratulacje dla Nobelkai Luny
Mysza i Rocky-
diapcio napisał(a):Gratulacje dla Kami!!!!Nowego Mlodziezowego Championa Polski!!!
Podaje wyniki Duzych (prosze o uzupełnienie)
Psy
kl. Pośrednia
Korona Rossii NOBEL-dosk. lok. 1. CWC, CACIB, Zwyciezca Polski, BOB
kl. Otwarta
Festina Lente ASTOR-dosk. lok. 1. CWC, res. CACIB
kl. Championów
DEACON Mumuru-dosk. lok.1
Suki
kl. Baby
ZUZA Czandoria-
Kl. mlodziezy
AMBER Lubuski Opiekun-nb
DEBORA from Nest of Stork-lok. II
GUERLAIN LUMINEUSE Garanus-dosk. lok. 1, NJwR, Mlodziezowy Zwyciezca Polski
kl. Posrednia
DARMIA Czandoria-lok. II
Festina Lente TSARSKAYA OSOBA-dosk. lok. 1, CWC, CACIB, Zwyciezca Polski
Gratulujemy Celince Porazynianka BOBa!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość