Moderator: Aga-2

Ja sie tak zastanawiam P.Beatko czy nie było pani zimno

zaraz po powrocie naszpikowałam sie proszkami przeciw przeziębieniowymi i poszlam spac
  zaraz po powrocie naszpikowałam sie proszkami przeciw przeziębieniowymi i poszlam spac  grudniowa wystawa na śniegu przy dzisiejszej pogodzie byla naprawde przyjemna
 grudniowa wystawa na śniegu przy dzisiejszej pogodzie byla naprawde przyjemna  

Jesteśmy baaaardzo bardzo dumni
 Jesteśmy baaaardzo bardzo dumni   Oczywiście WIELKIE podziękowania dla Zuzy za przygotowanie do wystawy i cierpliwość okazaną naszej Diluni
  Oczywiście WIELKIE podziękowania dla Zuzy za przygotowanie do wystawy i cierpliwość okazaną naszej Diluni  

CIERPLIWY CZEJN MAJOWY SKARBIEC klasa młodziezy  II LOKATA -sreberko
 CIERPLIWY CZEJN MAJOWY SKARBIEC klasa młodziezy  II LOKATA -sreberko   

bez odzewu....powinni robić rotacje w rasach futrzastych i zmieniać kto ma się wietrzyć.... a odnośnie oceny to nie wiem czy osoby oceniające wiedza co znaczy w umaszczeniu  tricolor
 bez odzewu....powinni robić rotacje w rasach futrzastych i zmieniać kto ma się wietrzyć.... a odnośnie oceny to nie wiem czy osoby oceniające wiedza co znaczy w umaszczeniu  tricolor  

Lewy-P napisał(a):Witam wszystkich Gratulujemy zwycięzcom.
Nam znów się nie udało ale będziemy Walczyć
Pozwolę sobie wrzucić kilka fotek do klasy młodzieży suczek - niestety później wiatr i deszcz wygonił nas z Wystawy
Obrazek został zmniejszony.
POZDRAWIAMY Wszystkich i do zobaczenia w Inowrocławiu

jak mi wiadomo mam chłopaka
 jak mi wiadomo mam chłopaka  

Lewy, w zdjęciach suczek z młodzieży wkradł sie jeden przystojniak

Pękam z dumy!!!!!
 Pękam z dumy!!!!! To Czejn  Majowy Skarbiec
 To Czejn  Majowy Skarbiec   
 (dzieki Zuza
 (dzieki Zuza   )
 )

Lewy-P napisał(a):(tego przystojniaka niestety nie kojarzę a nie utrwalił się na fotkach numer startowy)

za gratulacje i gratulacje dla wszystkich biorących udział w wystawie
 za gratulacje i gratulacje dla wszystkich biorących udział w wystawie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości