Celofan nie jest mi potrzebny

Moderator: Milla
nika napisał(a):kreska napisał(a):70zl zeby bylo na lekarza i zmiane opatrunkowale woda oryginalnie to chyba miala jeszcze celofan?
pozdr
Woda ma celofan, co widać na drugim zdjęciu, w prawym, górnym rogu.
Pieniądze zbierane są na psa, a nie na opatrunki.
kreska napisał(a):nika napisał(a):kreska napisał(a):70zl zeby bylo na lekarza i zmiane opatrunkowale woda oryginalnie to chyba miala jeszcze celofan?
pozdr
a no widzisz a ja stara i slepa i niedowidze tego celofanu wiec wole dopytac![]()
Opatrunki sa zwiazane z psem tzw. koszty DTElman potrzebuje fundacji zeby otrzymac odpowiednia opieke wiec dam 150,56zl na rozwoj fundacji dla dobra Elmana
i do 24.01. poczekam na konkurencyjne oferty
![]()
![]()
pozdr
nika napisał(a):kreska napisał(a):nika napisał(a):kreska napisał(a):70zl zeby bylo na lekarza i zmiane opatrunkowale woda oryginalnie to chyba miala jeszcze celofan?
pozdr
a no widzisz a ja stara i slepa i niedowidze tego celofanu wiec wole dopytac![]()
Opatrunki sa zwiazane z psem tzw. koszty DTElman potrzebuje fundacji zeby otrzymac odpowiednia opieke wiec dam 150,56zl na rozwoj fundacji dla dobra Elmana
i do 24.01. poczekam na konkurencyjne oferty
![]()
![]()
pozdr
Nie sądzę, aby Twa wypowiedź była na właściwym miejscu. No tak, ale ten dział nie ma moderatora, więc można pisać wszystko.
Powrót do Aukcje zakończone (PASTERZE)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości