Moderator: Anirysova

. Okazało się , że w moczu ma dwie bakterie , na razie jest dobierany antybiotyk , który będzie działał na obydwie . Tymczasem dostaje augumentyn , który najwyraźniej mu pomaga
 . Okazało się , że w moczu ma dwie bakterie , na razie jest dobierany antybiotyk , który będzie działał na obydwie . Tymczasem dostaje augumentyn , który najwyraźniej mu pomaga   . Jest duża poprawa . Kroplówki dostaje codziennie , ale myślę , że może za dwa tygodnie będzie można podawać je rzadziej . Jest to dla niego stres , choć już się nauczył , że trzeba spokojnie leżeć , aż pozwolę mu wstać ,patrzy wtedy na mnie tym swoim pokornym spojrzeniem , jakby chciał powiedzieć " robię to dla ciebie "
 . Jest duża poprawa . Kroplówki dostaje codziennie , ale myślę , że może za dwa tygodnie będzie można podawać je rzadziej . Jest to dla niego stres , choć już się nauczył , że trzeba spokojnie leżeć , aż pozwolę mu wstać ,patrzy wtedy na mnie tym swoim pokornym spojrzeniem , jakby chciał powiedzieć " robię to dla ciebie "   kochane psisko
 kochane psisko  

Czuję, że Twoje samopoczucie też jakby lepsze. Ponieważ kciuki działają - trzymam dalej z całą moją rodziną
  Czuję, że Twoje samopoczucie też jakby lepsze. Ponieważ kciuki działają - trzymam dalej z całą moją rodziną   Uściski dla dzielnego psiura
  Uściski dla dzielnego psiura  

Dzięki za kciuki ,jesteście wspaniali
 Dzięki za kciuki ,jesteście wspaniali  

Majszczur napisał(a):to dobrze, że jest dobrze ... ufff...

prewencyjnie trzymamy nadal

i pozdrawiamy was serdecznie
  i pozdrawiamy was serdecznie  

Apetyt ma , jak na te upały wcina całkiem nieźle
 Apetyt ma , jak na te upały wcina całkiem nieźle mimo upału za każdym razem , gdy wezmę smycz do ręki , szaleje z radości - zawsze gotów na spacer . Już nawet Pestka , która mobilizowała go do zabawy , nie dotrzymuje mu kroku
 mimo upału za każdym razem , gdy wezmę smycz do ręki , szaleje z radości - zawsze gotów na spacer . Już nawet Pestka , która mobilizowała go do zabawy , nie dotrzymuje mu kroku   . Okazało się , że bakterie , które miał w moczu są wrażliwe na augumentyn , który zaleciła dużo wcześniej doktor Neska - to się nazywa mieć nosa
 . Okazało się , że bakterie , które miał w moczu są wrażliwe na augumentyn , który zaleciła dużo wcześniej doktor Neska - to się nazywa mieć nosa   , musimy  go brać i bakterie nie mają szans
 , musimy  go brać i bakterie nie mają szans   
  Mieliśmy już dawno zaplanowany tydzień w Borach Tucholskich , jeszcze zanim dowiedziałam się o chorobie Noriska , w tej sytuacji trochę bałam się ryzykować zabraniem go w podróż , w obce miejsce , więc został z córkami w domu .Moja najstarsza córka z narzeczonym postanowili nas odwiedzić i zabrać ze sobą Norisa . Nie wyobrażacie sobie jaka była radość gdy się spotkaliśmy . Nigdy nie widziałam Norisa tak szczęśliwego
 Mieliśmy już dawno zaplanowany tydzień w Borach Tucholskich , jeszcze zanim dowiedziałam się o chorobie Noriska , w tej sytuacji trochę bałam się ryzykować zabraniem go w podróż , w obce miejsce , więc został z córkami w domu .Moja najstarsza córka z narzeczonym postanowili nas odwiedzić i zabrać ze sobą Norisa . Nie wyobrażacie sobie jaka była radość gdy się spotkaliśmy . Nigdy nie widziałam Norisa tak szczęśliwego   

Byli u nas dwa dni i praktycznie był niezmordowany , ciągle podskakiwał , biegał , szczekał
 Byli u nas dwa dni i praktycznie był niezmordowany , ciągle podskakiwał , biegał , szczekał   W ogóle był gwiazdą ośrodka ze wszystkimi dzieciakami zaprzyjaźniony , a wśród dorosłych wzbudzał zachwyt . Jak to Norisek do każdego z sercem na łapie
 W ogóle był gwiazdą ośrodka ze wszystkimi dzieciakami zaprzyjaźniony , a wśród dorosłych wzbudzał zachwyt . Jak to Norisek do każdego z sercem na łapie   A propos łapy , nie ma praktycznie śladu po kulawiźnie , no czasami jak się zależy troszkę jest sztywna , ale to  szybko mija , zwłaszcza na widok smyczy
 A propos łapy , nie ma praktycznie śladu po kulawiźnie , no czasami jak się zależy troszkę jest sztywna , ale to  szybko mija , zwłaszcza na widok smyczy   W przyszłym tygodniu jedziemy na badania kontrolne , mam nadzieję , że wyniki pokryją się ze wspaniałym samopoczuciem mojego pieska
 W przyszłym tygodniu jedziemy na badania kontrolne , mam nadzieję , że wyniki pokryją się ze wspaniałym samopoczuciem mojego pieska  

trzymajcie sie i oby tak dalej
 trzymajcie sie i oby tak dalej  przylaczam sie do postulatu Agi, moze zalozylibyscie galerie
 przylaczam sie do postulatu Agi, moze zalozylibyscie galerie  

i to mnie cieszy najbardziej , bo jak jest mniejsza Noris czuje się dobrze . Mocznik nadal wysoki  360 , ale to jakoś nie ma wpływu na jego  samopoczucie  . Najbardziej odczuwa wzrost kreatyniny . Podajemy ostatnią dawkę antybiotyku , mam nadzieję , że będzie dobrze , bo gdy ostatnio odstawiliśmy antybiotyk Noris poczuł się bardzo źle.
  i to mnie cieszy najbardziej , bo jak jest mniejsza Noris czuje się dobrze . Mocznik nadal wysoki  360 , ale to jakoś nie ma wpływu na jego  samopoczucie  . Najbardziej odczuwa wzrost kreatyniny . Podajemy ostatnią dawkę antybiotyku , mam nadzieję , że będzie dobrze , bo gdy ostatnio odstawiliśmy antybiotyk Noris poczuł się bardzo źle. , ale może zagadam z kimś i jakoś dam radę . Mój piesek jest bardzo filigranowy , niestety choroba nie pozwala mu na prawidłowy rozwój . Ale i tak dla mnie jest tym jedynym
  , ale może zagadam z kimś i jakoś dam radę . Mój piesek jest bardzo filigranowy , niestety choroba nie pozwala mu na prawidłowy rozwój . Ale i tak dla mnie jest tym jedynym   Niektórzy sądzą , że jest suczką , no i niech tak będzie
 Niektórzy sądzą , że jest suczką , no i niech tak będzie   .Gdy go ostatnio ważyłam  miał ponad 30 kg
 .Gdy go ostatnio ważyłam  miał ponad 30 kg    
    to już jest coś
  to już jest coś    Ważne , że waga wciąż w górę. Ogólnie nie widać po nim choroby , gdyby nie garść leków i szczególny rytuał przy jedzeniu , normalny piesek
  Ważne , że waga wciąż w górę. Ogólnie nie widać po nim choroby , gdyby nie garść leków i szczególny rytuał przy jedzeniu , normalny piesek   . Bo brak nerki i choroba drugiej to nie wyrok . Trzeba się cieszyć każdym dobrym dniem . Oby jak najdłużej .
 . Bo brak nerki i choroba drugiej to nie wyrok . Trzeba się cieszyć każdym dobrym dniem . Oby jak najdłużej .

Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość