Moderator: Anirysova

myślami jestem z Wami
  myślami jestem z Wami
 Nie może być
 Nie może być

badz silna dla Noriska
  badz silna dla Noriska  to dobrze ze ma ochote jesc a dr. Neska to swietny specjalista i ma w sobie duuuzo dobrej energii, ktora napewno bedzie Wam pomagac. Powtorze za innymi ..jesli czegos Ci trzeba to pisz!
 to dobrze ze ma ochote jesc a dr. Neska to swietny specjalista i ma w sobie duuuzo dobrej energii, ktora napewno bedzie Wam pomagac. Powtorze za innymi ..jesli czegos Ci trzeba to pisz! 

Siedzę przed komputerem i płaczę...
  Siedzę przed komputerem i płaczę...   

dokładnie! i trzeba wierzyć w cud każdego kolejnego dnia! Nie dawajcie się rozpaczy. Na ile się da funkcjonujcie jak przed diagnozą. Norisek potrzebuje teraz silnej, uśmiechniętej i pewnej swych decyzji Pani. Nie pokazuj mu teraz łez... my płaczemy za Was... Trzymajcie się oboje.aga.galin napisał(a):Ciężko walczyć, kiedy wynik jest z góry przesądzony, ale można kochać i chłonąć każdą wspólnie spędzoną chwilę.

annasm napisał(a):Gdzieś czytałam taka piękna opowieść o psach - dlaczego Bóg stworzył je tak że żyją tak krótko - po to żeby nauczyć nas miłości i przemijania, radości i cierpienia....

Powrót do - Choroby układu moczowego i układu wydalniczego (np. nerki, tarczka), gruczoły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości