Urocza panienka i widzę, że też uwielbia "mordować" plastikowe butelki po napojach co te bernusuie widzą w tym plastiku, ze to się staje niemal fetyszem niektórych egzemplarzy pozdrawiam, MAgda
Oj urocza ta moja kaczuszka ona lubi jak w butelce jest troszkę wody,a z napojów to najbardziej lubi ...piwo,aż wstyd jak siedzę sobie w lato z zimnym piwkem a psica wpatruje się w puszkę lub kufelek
kiedyś moja Berta pocwałaowała w stronę nieco "wczorajszego" kloszarda półleżącego na ławeczce. Chłopina z nabożenstwem i czcią postawił obok siebie puszkę z niedopitym browarkiem. Berta strzeliła puszkę z noska i zaczęła chłeptać bursztynowy napitek od czasu do czasu zerkając zalotnie na gościa. Zamarłam i myślałam, że facet jej przyłoży, a on wybełkotał tylko "o żesz k...wa, taki kompan to skarb" sorki za OT, ale nie mogłam się powstrzymać buteleczki i puszeczki są the best
hahahahahaha no uzebienie ma piekne i wogole jest cudowna!!!fajnie sobie z Bazylkiem szaleja moja mama sie smieje ze ta zima to tak specjalnie dla naszych bernasiow
Ale fajne harce na śniegu.Sami widzicie bernusie powinny wychowywać się w dwupaku Fajna fotka kanapowa,dwie szczęśliwe dziewczyny.Tylko która bardziej,Birma czy też Zosia