Niestety - padł na nas wyrok... Galwin we wtorek (17) o 14 ma operacje na prawy staw biodrowy... Główka wypadła całkiem z panewki stawowej i trzeba operować. Troche późno na tą operacje, ale... Prof. Kopczewski już nie operuje więc operacje będzie przeprowadzał jego współpracownik, jednak Kopczewski będzie ją nadzorował. Będzie miał podcięte mięśnie.. Mam nadzieje, że to coś da i że operacja powiedzie się Oby to była jedyna potrzebna operacja, bo jak nie to mi chyba serduszko pęknie 3majcie za nas kciuki!!
Bardzo dziękujemy wszystkim za wsparcie Chciałabym, żeby było to już za nami... Mogliśmy się umówić na operacje jeszcze w piątek (13) na 13... Przesądna nie jestem, ale to już byłaby jak dla mnie przesada... We wtorek będzie przynajmniej podzas operacji Kopczewski, w piątek niemógłby na nią przyjść. Mam nadzieje, że dobrą decyzje podjeliśmy
Będziemy bardzo mocno trzymać kciuki. Owczarek mojej koleżanki też miał taką operację, a teraz jest ok. Napewno będzie dobrze , to dla jego dobra , gdybyście tego nie zrobili to napewno by kulał i by go bolało. Głaski dla Galwinka a dla Was serdeczności , wspierajcie go swoją miłością .Pozdrawiam
Ojejku, strasznie mi przykro... Trzymam mocno kciuki za Galwina i wierze, ze wszystko bedzie ok. Informuj nas, Natalia, co dalej i jak Galwin sie czuje.