No to sprawa wyjaśniona
faktycznie Pegi powinna stanąc na trzecim pudle, nie wiedzieć czemu tak sie nie stało
więc poprawiam
I - Sisi Ewuni
II - Ginger
III - Pegi
IV - Dalmacja
Delhi
Gratuluję
ale jeszcze conieco dorzucę
dobrze radzę by każdy biorący udział w jakiejkolwiek wystawie dostając kartę oceny dobrze sprawdzał czy wszelkie dane psa sie zgadzają, czy wszystkie tytuły są wpisane i czy lokaty oraz oceny zgadzają sie z opinią sędziego.
Nikt nie jest doskonały, zawsze mogą pojawić sie błędy a w naszym interesie jest by je weryfikować na miejscu i od razu bo potem wychodzą takie "kwiatki" . Po wystawie jakakolwiek zmiana czy poprawka zazwyczaj nie jest możliwa.
...więc jesli zaobserwujecie błąd to RÓBCIE ZAMIESZANIE bo potem dokumentacja reporterska będzie zafałszowana
i jeszcze cos osobistego:
nigdy nie zmieniam swoich postów, nawet jeśli klepnę głupstwo, mogę jedynie conieco dodać, taka jest moja zasada i nie mam zamiaru jej zmieniac nawet w tym przypadku, więc bardzo proszę na przyszłość nie słać do mnie bezczelnych maili. W momencie pisania postu z wynikami byłam święcie przekonana o ich prawidłowości tak jak wszyscy obecni na wystawie (poza vkarel, któa nie pisneła na ten temat), oskarżanie mnie o pisanie bzdur wcale nie wróży dobrego współzawodnictwa na przyszłość.
Dlaczego nie zmieniam postów?
bo słowa już padly, już je ktoś przeczytał, bo pozwala to zachować historię forum, które jest żywe, to nie publikacja któą można zmieniać sto razy przed drukiem.