Roma napisał(a):A czyj pies jada surowe ziemniaki?
AniRysTeam napisał(a):U naszego Eryczka ostatnie badanie krwi wykazało podwyższone próby wątrobowe i prawdopodobnie jest to wynik podawania oleju z pestek winogron. Całe szczęście wątroba się dosyć łatwo regeneruje, dostał tabletki i potem zobaczymy. Nasz weterynarz uważa, że psu nie powinno się podawać żadnych olejów roślinnych.
Anna Rozalska napisał(a):Z tego co mi wiadomo to psy jedzą wszystkie warzywa ( oczywiście jesli lubią). Nie nalezy tylko dawać fasoli, grochu ani cebuli bo są ciężkostrawne. Moja do 9 m-cy jadła prawie wszystkie warzywai owoce. Teraz jej sie odmieniło i z warzyw je tylko marchewkę gotowaną i surową. Makaronu i ryżu tez do pyska nie weżmie tylko samo mięso. Dobrze, że w karmie jest trochę tych dodatków.
Roma napisał(a):A czyj pies jada surowe ziemniaki?Mam ogromny problem przy struganiu,aby to zrobić to mojego buraka muszę wyrzucić na podwórko,bo z ręki mi kradnie.Ze struganiem ziemniaków męczę się już przeszło 30 lat.Najpierw mój Tż,potem wszystkie dzieci a teraz jeszcze pies.Jakowaś klątwa albo cuś
AniRysTeam napisał(a):... uwzględniono w niej wit K i C, ponieważ zapotrzebowanie na nie u psa jest tak nikłe, że trudno je uznać za niezbędne...
Dlatego zastanawiam się skąd się wzięło lansowanie Vit C na tym forum
AniRysTeam napisał(a):... Aniu Gd, czy możesz podać jakieś zródło swoich informacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości