Miło mi czytać takie komentarze, zwłaszcza, że te z zeszłego roku były średnio miłe

Składam szczere gratulacje wszystkim uczestnikom, zarówno tym, którym poszło lepiej jak i słabiej.
Pozdrawiam, Asia&Jodie

Moderator: Aga-2

. Rzeczywiscie fajnie i spontanicznie sie cieszysz i nie zmieniaj tego, milo popatrzec na taka radosc. Jeszcze jak Adelka wpadla na ring pogratulowac Beniowi...
 . Rzeczywiscie fajnie i spontanicznie sie cieszysz i nie zmieniaj tego, milo popatrzec na taka radosc. Jeszcze jak Adelka wpadla na ring pogratulowac Beniowi...  .
 . ) i nowych znajomych - Gosi, Kasi (powaznie sie zastanawiam czy Ci Dżokera nie wypozyczyc do wystawiania :) ), Beaty (jakie krzeslo?), Karoliny (prezent dla Matyldy chyba stracil swa konsystencje w tym upale
 ) i nowych znajomych - Gosi, Kasi (powaznie sie zastanawiam czy Ci Dżokera nie wypozyczyc do wystawiania :) ), Beaty (jakie krzeslo?), Karoliny (prezent dla Matyldy chyba stracil swa konsystencje w tym upale  ), Zuzy, Fokusków i innych. Szkoda, ze nie widzialem Agi oraz Irka - coz, w pazdzierniku na grillu nadrobimy
 ), Zuzy, Fokusków i innych. Szkoda, ze nie widzialem Agi oraz Irka - coz, w pazdzierniku na grillu nadrobimy   .
 . . Co to za komfort jazdy jak jade po szynach, a z tylu atakuje Cie rozwscieczony tramwaj :). I jeszcze niespodzianka - ludzie wysiadaja z niego wprost pod kola samochodu.
 . Co to za komfort jazdy jak jade po szynach, a z tylu atakuje Cie rozwscieczony tramwaj :). I jeszcze niespodzianka - ludzie wysiadaja z niego wprost pod kola samochodu. .
 .

)-bardzo za niego dziękujemy
 )-bardzo za niego dziękujemy  

. Ja wiem, ze tam byl parking, widzialem go, ale zeby tam dotrzec trzeba bylo zrobic zawrotke na rondzie i na 4 torach tramwajowych. A to juz bylo ponad moje sily. Atrakcje na trasie Zielonki - Rynek Glowny z dnia wczesniejszego byly wystarczajace, by tramwaje omijac z daleka
 . Ja wiem, ze tam byl parking, widzialem go, ale zeby tam dotrzec trzeba bylo zrobic zawrotke na rondzie i na 4 torach tramwajowych. A to juz bylo ponad moje sily. Atrakcje na trasie Zielonki - Rynek Glowny z dnia wczesniejszego byly wystarczajace, by tramwaje omijac z daleka   . Ale wystawa fajna. Zapraszal mnie Irek rok wcześniej i zaluje, ze dopiero teraz sie skusilem.
 . Ale wystawa fajna. Zapraszal mnie Irek rok wcześniej i zaluje, ze dopiero teraz sie skusilem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości