Hej!
Dawno mnie tu nie bylo a widze ze fajnie tu jest :)
Najbardziej rozbawil mnie tekst "zdrowo zakreconych" :) Podoba mi sie :)
Odpowiadam na pytanie skad jest Rosa, a wiec Rosa jest z pseudohodowli :(
Kupujac ja nie bylam jeszce tak uswiadomiona jak teraz!
Przed kupnem Rosy mialam psiaka troche podobnego do labka znalazlam go na ulicy biegajacego za samochodami szukajacego tego z ktorego zostal wyrzucony :(
Psiak przezyl koszmar ale dla mnie to byl usmiech losu, gdyz od zawsze marzylam o "duzym psie" no i moje marzenie sie spelnilo lecz po 4 latch psiaka potracil motor!
To byla chwila nie uwagi, i psiak nie zyl...
Niefortunnie wbila mu sie stupka od motoru w pluca przeszla pomiedzy zebrami :(
Psiak meczyl sie okropnie przez 10min i odszedl :(
Nigdy nie zapomne Brutusa :(
To bylo ok 4 lat temu...
Po smierci Brutusa, po okolo miesiacu zaczelam myslec o nowym psiaku kupilam specjalna ksiazke i myslalam jaka rase wybarc (nie mialam jeszcze neta) i zobaczylam Bernenczyka naj piekniejsza rase jaka kiedykolwiek widzialam zarowno pod wzgledem charakteru i wygladu. Zawsze chcialam miec psa ktory nie ma w sobie agresji i tak jest.
Uzgodnilam rase z rodzina i jako dziecko jeszcze uzbieralam tylko troche pieniedzy a reszte dolozyli mi rodzice...
Mialam okazje kupic psa z rodowodem, ale dlaczego tego nie zrobilam nie wiem zwlaszcza ze roznica cenowa nie byla duza...
Pojechalam po Rose do pana ktory mial "hodowle" i zobaczylam najsliczniejsza kulke jaka mozna tylko widziec...
Szczerze mowiac byla trzymana w fatalnych warunkach... Jak prosiaczki w patykach :(
Wiec nie moglam pozwolic zeby tam zostala no i tak zostalam szczesliwa posiadaczka slicznej suni :)
Sunia nie choruje i nie chorowala wiec mam szczescie :) Ale ona jest jeszce mloda 3 lata ma :)
Fotki:
Goliat znajda ktory ma juz ok 12 lat ale nie czuje sie na tyle to widac :)
Tu Goliatek zamkniety bo jego kolezanka miala cieczke co on sie wtedy naplakal :)
Goliat to pies domowy i nie domowy zalezy od humoru piesia ale ogolnie woli dwor... Wykopac sobie dziure i tam spac chociaz jak sie zimno zrobi to do cieplego poslanka ciagnie
Miko, szalony to malo powiedziane, tyle co on ma energi w sobie moze pozazdroscic niejeden sportowiec :)
To moj slodki Bakus kociak z miotu po mojej kici jeszcze przed sterylizacja
Tutaj moja kicia Genia po sterylizacji co ja sie wtedy nadenerwowalam...
Rosa swiezo po kompieli :) Ona to kocha
Tutaj nasz shih tzu wode pil dlatego mordka mokra :)
Moj kochany Trusiek caly ogrod jego :)
Ktos rzucil haslo "kto przyszedl"
Glupia zabawa "wszystko co da sie chwycic w pysk nadaje sie na aport"
Pozowanie
Szczurek juz jej nie ma z nami [*]
Moja kicia miala kiedys malenstwa byly przeslodkie
Bakus
Cztery male bomble
Ulubiona zabawka Rosy nie wiem co to chyba gumowa gazeta :)
Szczery usmiech :)
Zabawka Mika "ogorek"
Zabawa - wielkosc sie nie liczy
Teri zakrecona historia biednego psa ktory byl ze mna rok i zdechl :( Mial raka :(
Porzucony przez wlasciciela z powodu choroby... Ciezkie byly jego ostatnie dni musielismy go uspic :( Tesknie :(
Trus ogrod nadal jego
Rosa polowanie na pilke
Goliatek
Trus
Rosa pozuje do zdjecia CUD!!
Rosa szczeniol :)
Co ja mam zrobic jak on tak na mnie patrzy?
To na tyle :)
Pozdrawiam